Linklaters

Over Linklaters

Linklaters is begonnen in 1838 en is uitgegroeid tot een van de voornaamste kantoren van Londen. In de jaren ‘70 zijn zij rustig begonnen met het uitbouwen van hun vestigingen. In 1996 is besloten internationaal te gaan opereren. Dit resulteerde in een eerste samenwerkingsverband genaamd Linklaters & Alliance. De doelstelling was om uit te groeien tot een uniform advocatenkantoor. De nadruk lag op nauw samenwerkende vestigingen en een internationaal netwerk. Daar slaagde men in nadat in 2001 de eerste fusie plaatsvond.

Diensten

Linklaters adviseert banken en financiële instellingen die tot de wereldtop behoren. Het gaat dan om uitdagende kwesties, die vaak ingewikkeld en uiterst belangrijk zijn. Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd hoogwaardig juridisch advies geeft. Zij maken daarbij gebruik van een uitgebreid relatienetwerk. Ook de betrokkenheid bij financiële maatschappelijke projecten op lokaal en internationaal niveau acht Linklaters belangrijk. Bij het streven naar innovatieve oplossingen en adviezen kijkt het kantoor voornamelijk naar drie specifieke gebieden. Allereerst de toegang tot het recht. Iedereen dient volgens Linklaters gelijke toegang tot het recht te krijgen. Linklaters wilt dat bereiken door de mensen die een achterstandspositie hebben te leren wat hun rechten zijn. Daarbij is ook van belang dat ze hun wettelijke verantwoordelijkheden kennen. Ten tweede ondernemerschap. De kennis en expertise die Linklaters heeft, willen zij delen met lokale ondernemers. Het kan namelijk een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. Tot slot resultaat. Het uitgangspunt is om groepen in een achterstandspositie te helpen hun doel te bereiken. Het is belangrijk om talent te stimuleren zich te ontplooien.

Werkwijze

De advocaten die bij Linklaters werkzaam zijn vormen de kracht achter het grote succes. Er is sprake van een internationale cultuur, diversiteit en onderlinge steun. Vooral de diversiteit vormt een sterk punt. De onderlinge verschillen tussen mensen leiden tot meer daadkracht en sterkere onderlinge verhoudingen. De internationale reikwijdte zorgt voor verschillende nationaliteiten, opvattingen en culturen. De advocaten komen tegemoet aan de behoeften van de cliënten. Zij vormen namelijk een afspiegeling van hun persoonlijke en culturele normen en waarden. Binnen Linklaters worden ook kernwaarden gehanteerd die zich uiten in alles wat zij doen. Er is sprake van vastberadenheid, commercieel inzicht, integriteit, verbeeldingskracht, samenwerking en uitmuntendheid. Deze kernwaarden vormen samen de bedrijfscultuur. Het is van belang dat iedereen deze waarden nastreeft om het succes vast te houden.

Contact

Linklaters is te bereiken op het telefoonnummer 020-7996200. U kunt het kantoor ook bereiken door een faxbericht te sturen naar 020-7996300. Het kantoor is in Nederland gevestigd in het World Trade Centre, Zuidplein 180, 1077 XV te Amsterdam. Daarnaast kunt u het bedrijf bereiken via de sociale media. U kunt uw vragen stellen op Facebook en Twitter.

Openingstijden Linklaters klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Linklaters

Telefoonnummer Linklaters klantenservice

Telefoonnummer
020-7996200
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Linklaters klantenservice

Zuidplein 180
Amsterdam

E-mailadres Linklaters klantenservice

E-mailadres
onbekend

Linklaters opzeggen

Linklaters direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/linklaters.

Linklaters ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie