Norton Rose Fulbright

 klantenservice

Over Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor dat verschillende vestigingen heeft. In Nederland is het kantoor gevestigd in Amsterdam. Norton Rose Fulbright is opgenomen in de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Bij het kantoor in Amsterdam werken meer dan 50 Nederlandse en internationale juristen. Er werken zowel advocaten als notarissen bij het kantoor. Er worden zowel nationale als internationale juridische zaken behandeld.

Internationale vestigingen

Het kantoor is gevestigd in Canada, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Polen, Rusland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Kazachstan, Burundi, Marokko, Zuid-Afrika, Tanzania, Uganda, Zimbabwe, Australië, China, Hong Kong, Indonesië, Japan , Singapore, Thailand, Israel en Turkije. Hierdoor is het kantoor in staat internati0nale geschillen op te lossen en internationale bedrijven juridische bijstand te verlenen.

Specialisaties

Norton Rose Fulbright is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Het kantoor is werkzaam op het gebied van banking & finance, business ethics and anti-corruption, corporate, M&A and securities, private equity, dispute resolution and litigation, employment and labour, environment, financial restructuring and insolvency, financial services, insurance, international arbitration, PPP, real estate, regulation and investigations en Tax. Norton Rose Fulbright is werkzaam in de volgende sectoren: financial institutions, energy, infrastructure, mining & commodities, transport, technology and innovation en life sciences and healthcare.

Contact

Norton Rose Fulbright is op verschillende manieren te bereiken. U kunt contact opnemen met het kantoor door een brief te schrijven aan Norton Rose Fulbright, 24th Floor, Rembrandt Touwer, Amstelplein 1, 1096 HA Amsterdam. Ook is het mogelijk het kantoor telefonisch te benaderen. Dat kan via het nummer 020-4629300. Daarnaast kunt u het kantoor een faxbericht sturen, via het nummer 020-462933.
Ook is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/NortonRoseFulbrightAmsterdam, Twitter: https://twitter.com/NLegal_Global en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nortonrosefulbright. Ook is het kantoor te vinden op Youtube en Google Plus.
Daarnaast is het mogelijk het kantoor te mailen via de website. U dient dan een aantal gegevens in te vullen, waarna het online contactformulier verzonden zal worden. Norton Rose Fulbright zal na de ontvangst van het formulier zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Norton Rose Fulbright

Openingstijden Norton Rose Fulbright klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Norton Rose Fulbright klantenservice

Contact met Norton Rose FulbrightNummer
Algemeen020-4629300

Overige contactmogelijkheden Norton Rose Fulbright klantenservice

Norton Rose Fulbright opzeggen

Norton Rose Fulbright direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/norton rose fulbright.

Norton Rose Fulbright ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Norton Rose Fulbright? Laat ons je ervaring met Norton Rose Fulbright weten!
Beoordeel Norton Rose Fulbright

Adres Norton Rose Fulbright klantenservice

Amstelplein 1
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Norton Rose Fulbright klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Norton Rose Fulbright klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Norton Rose Fulbright Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Norton Rose Fulbright klantenservice?