Nysingh

 klantenservice

Over Nysingh

Nysingh is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 20 van Nederlandse advocatenkantoren. Nysingh is gevestigd in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle. Er werken meer dan negentig advocaten en notarissen bij het kantoor. De advocaten en notarissen werken nauw samen, waardoor er een hoogwaardig advies kan worden gegeven.
Nysingh is werkzaam in verschillende sectoren, zoals de overheid, zorg, voedsel & agricultuur, het onderwijs en het bedrijfsleven. Het kantoor is niet alleen werkzaam in Nederland. Vanwege het feit dat het aangesloten is bij het TAGLaw Netwerk heeft Nysingh toegang tot een wereldwijd netwerk.
De kernwaarden van Nysingh bestaan uit pro-activiteit en cliëntgerichtheid. Ook is marktgerichtheid een belangrijk speerpunt. De onderverdeling in de verschillende sectoren waarin Nysingh werkzaam is, dragen hier aan bij. Daarnaast is Nysingh een voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het kantoor steunt daarom verschillende doelen. Ook hanteert het kantoor een duurzame werkwijze en steunt het verschillende maatschappelijke initatieven. De steun bestaat voornamelijk uit financiële en juridische bijdragen.
De rechtsgebieden waarin Nysingh is gespecialiseerd zijn; aanbestedingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ADR, ambtenarenrecht, bestuursrecht, bouwrecht, familierecht, gezondheidsrecht, grondbeleid en gebiedsontwikkeling, hippisch recht, huurrecht, ICT-recht, IE-recht, letselschade, mededingingsrecht, milieurecht en omgevingsrecht, ondernemingsrecht, onteigeningsrecht, staatssteun, strafrecht, vastgoedtransacties, vennootschapsrecht, vervoerrecht en het verzekeringsrecht.

Contact

De klantenservice van Nysingh is te bereiken door middel van het invullen van een online contactformulier. U moet hier een aantal gegevens invullen, zoals u naam, geslacht, organisatie, functie, e-mailadres, telefoonnummer, onderwerp en uw bericht. Nysingh zal na het invullen van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u nemen. Het kantoor heeft verschillende vestigingen. De locatie in Apeldoorn is te bereiken op het telefoonnummer 055-5271271. U kunt ook een faxbericht sturen naar het nummer 055-5214703. De vestiging is gelegen aan de Vosselmanstraat 260. U kunt per post contact met Nysingh opnemen door middel van het sturen van een brief naar Nysingh, Postbus 10100, 7301 GC Apeldoorn.
U kunt Nysingh in Arnhem bereiken door te bellen naar 026-3575757. Ook kunt u een faxbericht sturen naar het nummer 026-4424942. De locatie in Arnhem is gevestigd aan de Velperweg 10. U kunt uw brief met vragen adresseren aan Nysingh, Postbus 9220, 6800 KA Arnhem.
Ook in Zwolle zit een vestiging van Nysingh. Deze vestiging kunt u bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 038-4259200. U kunt ook een faxbericht sturen met uw vragen. Hiervoor kunt u het nummer 038-4259252 gebruiken. De vestiging in Zwolle zit aan de Burgemeester Roelenweg 11. U kunt uw brief adresseren aan Nysingh, Postbus 600, 8000 AP Zwolle.

Contact met Nysingh

Openingstijden Nysingh klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Nysingh klantenservice

Contact met NysinghNummer
Algemeen055-5271271

Overige contactmogelijkheden Nysingh klantenservice

Nysingh opzeggen

Nysingh direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nysingh.

Nysingh ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Nysingh? Laat ons je ervaring met Nysingh weten!
Beoordeel Nysingh

Adres Nysingh klantenservice

Vosselmanstraat 260
Apeldoorn

Laat ons je ervaring met de Nysingh klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Nysingh klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Nysingh Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Nysingh klantenservice?