Ploum

 klantenservice

Over Ploum Lodder Princen

Ploum Lodder Princen is een Nederlands advocatenkantoor en behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam en heeft zowel advocaten als notarissen in dienst. Het uitgangspunt van de werkzaamheden van Ploum Lodder Princen is dat het kantoor weet wat er speelt en wat de prioriteiten zijn van elk kantoor. Daarnaast levert het kantoor praktische oplossingen, die begrijpelijk zijn voor iedereen.
Het kantoor heeft de Ploum Academy opgericht. Dit is een intern opleidingsinstituut waar de advocaten en notarissen hun kennis kunnen verbreden. Hier worden voornamelijk actualiteiten en verdiepingscursussen gegeven. Bedrijfsjuristen die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen ook deelnemen aan de trainingen die door de Ploum Academy worden gegeven. De trainingen en opleidingen die worden verzorgd door Ploum Lodder Princen kunnen worden ingebracht in het kader van de beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.
Ploum Lodder Princen is werkzaam op het gebied van het aanbestedingsrecht, aandeelhoudersgeschillen, arbeidsverhoudingen en medezeggenschap, bankrecht en financieringen, beroepsaansprakelijkheid, bestuursrecht, China desk, commerciële contracten, energierecht, faillissementsrecht en bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, huurrecht, intellectueel eigendomsrecht, IT-recht en privacy, mededingingsrecht, mediation, notariaat, omgevingsrecht, ondernemingsstrafrecht, pensioenrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en zorg.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ploum Lodder Princen is een voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door biologisch voedsel, groene websites en strenge eisen aan het schoonmaakbedrijf te stellen draagt het kantoor hier een steentje aan bij. Het kantoor heeft een bedrijfscultuur waarin gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers voorop staat. Er wordt dan ook regelmatig meegedaan aan wielrenwedstrijden door de werknemers van het kantoor. Daarnaast verrichten veel advocaten en notarissen gratis diensten voor goede doelen of projecten. Ook geven enkele advocaten colleges op verschillende scholen. Ook carpoolen is een van de dingen die Ploum Lodder Princen stimuleert en ook heeft het kantoor een elektrisch oplaadpunt aan de achterkant van het kantoor, om elektrische of hybride auto’s op te laden.
Het bestuur van het kantoor bestaat uit mr. Rutger Ploum (Maatschapvoorzitter), Mr. Stan Commissaris (Bestuurslid), mr. Dennis Zieren (Bestuurslid) en drs. Claudia Busch (Directeur). De contactgegevens van de bestuursleden staan vermeld op de website van Ploum Lodder Princen. U kunt direct contact opnemen met de bestuursleden.

Contact

Indien u contact wilt opnemen met Ploum Lodder Princen, kunt u het kantoor bereiken op het telefoonnummer 010-4406440. Mocht u het kantoor willen faxen, kunt u uw faxbericht sturen naar 010-4364400. Het kantoor is gevestigd aan de Blaak 28, 3011 TA Rotterdam. Per post kunt u het kantoor bereiken door uw brief te adresseren aan Ploum Lodder Princen, Postbus 711, 3000 AS Rotterdam. Ook kunt u het kantoor een email-bericht sturen. U kunt uw bericht mailen naar info@ploum.nl. Daarnaast is het kantoor actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook, Twitter of LinkedIn. Ook is het kantoor vindbaar op Youtube en Google Plus.

Contact met Ploum

Openingstijden Ploum klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ploum klantenservice

Contact met PloumNummer
Algemeen010-4406440

Overige contactmogelijkheden Ploum klantenservice

Ploum opzeggen

Ploum direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ploum.

Ploum ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ploum? Laat ons je ervaring met Ploum weten!
Beoordeel Ploum

Adres Ploum klantenservice

Blaak 28
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Ploum klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ploum klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ploum Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ploum klantenservice?