Poelmann van den Broek

 klantenservice

Over Poelmann van den Broek advocaten

Poelmann van den Broek advocaten is een Nederlands advocatenkantoor dat gevestigd is in Nijmegen. Het kantoor behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren en is werkzaam in verschillende rechtsgebieden.

Kennis

De kennis die Poelmann van den Broek advocaten heeft, wordt ook aan de cliënten van het kantoor verspreid. Het kantoor houdt de cliënten proactief op de hoogte van relevante ontwikkelingen en veranderingen. Dit contact geschiedt via een persoonlijke manier, nieuwsbrieven, columns, artikelen, persberichten, brochures en het relatiemagazine In orde. Ook worden er verschillende cursussen of workshops georganiseerd.

Specialisaties

Poelmann van den Broek advocaten is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Bij het kantoor kunt u terecht voor de volgende onderwerpen: het vastleggen van overeenkomsten, contracten en afspraken, vergunningen, procederen en arbitrage, fusies en overnames, de koop, verkoop en het gebruik van onroerend goed, woningbouwprojecten en gebiedsontwikkeling, arbeidszaken, bescherming en verdediging van uw ideeën, producten, merken en handelsnamen, aanbesteding- en mededingingsprocedures, start, (her)structureren en/of doorstart van bedrijven, liquiditeits- en solvabiliteitsproblemen, schuldsaneringsregelingen en financiering & zekerheden. De rechtsgebieden waarin Poelmann van den Broek werkzaam is, zijn de volgende: aanbesteding- en mededingingsrecht, arbeidsrecht en onderwijsrecht, bouwrecht, huur- en onroerend goed recht, insolventierecht, intellectuele eigendom en ICT, ondernemingsrecht, overheid en ruimtelijke ontwikkeling en franchise.

Contact

Poelmann van den Broek advocaten is gevestigd aan het Canisiushof, St. Cansiussingel 19f, 6511 TE in Nijmegen. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan Poelmann van den Broek advocaten, postbus 1126, 6501 BC Nijmegen. Indien u telefonisch contact wenst op te nemen, kan dat via het nummer 024-3810810. Ook kunt u het kantoor een faxbericht sturen via het nummer 024-3810820. Ook kunt u het kantoor een mail sturen. Mailen kan naar het adres info@pvdb.nl. Ook kunt u in contact komen door het online contactformulier in te vullen. Indien u uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoon en opmerkingen achter laat en dit formulier verstuurt, zal Poelmann van den Broek advocaten zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Daarnaast kunt u via sociale media uw vragen stellen. Poelmann van den Broek is actief op facebook: https://www.facebook.com/pages/Poelmann-van-den-Broek-advocaten, Twitter: http://www.twitter.com/PvdB_advocaten en LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/poelmann-van-den-broek-advocaten.

Contact met Poelmann van den Broek

Openingstijden Poelmann van den Broek klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Poelmann van den Broek klantenservice

Contact met Poelmann van den BroekNummer
Algemeen024-3810810

Overige contactmogelijkheden Poelmann van den Broek klantenservice

Poelmann van den Broek opzeggen

Poelmann van den Broek direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/poelmann van den broek.

Poelmann van den Broek ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Poelmann van den Broek? Laat ons je ervaring met Poelmann van den Broek weten!
Beoordeel Poelmann van den Broek

Adres Poelmann van den Broek klantenservice

St. Cansiussingel 19f
Nijmegen

Laat ons je ervaring met de Poelmann van den Broek klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Poelmann van den Broek klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Poelmann van den Broek Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Poelmann van den Broek klantenservice?