Simmons & Simmons

 klantenservice

Over Simmons & Simmons

Simmons & Simmons is een internationaal advocatenkantoor dat behoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Het is wereldwijd gevestigd en heeft vestigingen in Abu Dhabi, Amsterdam, Beijing, Bristol, Brussel, Doha, Dubai, Dusseldorf, Frankfurt, Funchal, Hongkong, Jeddah, Lissabon, Londen, Luxemburg, Madrid, Milaan, Munchen, Parijs, Riyad, Rome, Shanghai, Singapore en Tokyo.
In het kantoor in Amsterdam werken ongeveer 80 specialisten. Het kantoor bestaat al meer dan 125 jaar. Het is een full service kantoor en is werkzaam in de volgende sectoren: Aerospace & Defence, Asset Management & Investment Funds, Commercial, Competition & Regulatory, Construction, Consumer Finance & Retail, Corporate, Data Protection Security & Privacy, Dispute Resolution, Electricity, Nuclear & Renewasbles, Empoloyment, Incentives & Pensions, Energy, Energy & Infrastructure, Environment & Climate Change, Financial Institutions, Financial Markets, FinTech, Information, Communicatien & Technology, Infrastructure, Insurance, Intellectual Property, Financial Institutions, Investigations, Life Sciences, Mergers & Acquisitions, Mining & Metals, Oil & Gas, Power, Projects, Real Estate, Regulatory, Tax, Technology Media & Telecommunications, Transport en Water & Waste.
Het kantoor is in 1986 opgericht in Londen. Het werd opgezet door twee broers, Simmons & Simmons. Momenteel werken er meer dan 1500 specialisten. Het grootste kantoor is gevestigd in Londen, waar het kantoor is opgericht. Het kantoor behandelt complexe internationale en nationale zaken. Zowel transacties als juridische geschillen behoren tot de praktijk van Simmons & Simmons. Momenteel is Colin Passmaro de senior partner van Simmons & Simmons. Jeremy Hoyland is de managing partner. In 2013 is Simmons & Simmons opgenomen in de jaarlijkse Stonewall Workplace Equality Index, vanwege het feit dat het het enige kantoor is dat overal in de top 10 van die index stond. Daarnaast staat het kantoor in de de Times Top 50 Employers for Women 2013. Ook in 2010 heeft het kantoor een prijs ontvangen, voor Best Legal Adviser in de Legal Week’s Client Satisfaction Report 2010.
Het kantoor heeft een grote collectie van verschillende Britse en internationale artiesten. Een van de uitgangspunten van het kantoor is om jonge potentiele artiesten te helpen door middel van het aanschaffen van hun kunst en hun daarmee te steunen. In Londen hangen er verschillende werken van Damien Hirst.

Contact

De klantenservice van Simmons & Simmons is te bereiken op het nummer 020-7222500. Het telefoonnummer is te bereiken op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Het kantoor is gevestigd aan de Claude Debussylaan 247, 1082 MC Amsterdam. Per post is dit kantoor te bereiken indien u uw brief adresseert aan Simmons & Simmons, Postbus 79032, 1070 NB Amsterdam.

Contact met Simmons & Simmons

Openingstijden Simmons & Simmons klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Simmons & Simmons klantenservice

Contact met Simmons & SimmonsNummer
Algemeen020-7222500

Overige contactmogelijkheden Simmons & Simmons klantenservice

Simmons & Simmons opzeggen

Simmons & Simmons direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/simmons & simmons.

Simmons & Simmons ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Simmons & Simmons? Laat ons je ervaring met Simmons & Simmons weten!
Beoordeel Simmons & Simmons

Adres Simmons & Simmons klantenservice

Claude Debussylaan 247
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Simmons & Simmons klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Simmons & Simmons klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Simmons & Simmons Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Simmons & Simmons klantenservice?