Van Doorne

Over van Doorne

Van Doorne is een advocatenkantoor dat behoort tot de top 10 van Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor is in Nederland gevestigd in Amsterdam.

Er werken momenteel ongeveer 160 specialisten die u kunnen voorzien van juridisch en fiscaal advies. Er zijn zowel advocaten, notarissen als fiscalisten werkzaam.

Kernwaarden

De kernwaarden van het kantoor zijn hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Dit is dan ook hetgeen waar Van Doorne zich mee kan onderscheiden van andere advocatenkantoren. De cliënten van Van Doorne zijn toonaangevende ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Ook adviseert het kantoor overheidsinstellingen en dienstverleners op financieel gebied.
Het kantoor is daarnaast ook een voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De oprichter van het kantoor, Pieter van Doorne, deed zijn eerste juridische zaken dan ook pro bono. Van Doorne sponsort verschillende goede doelen, zoals de Clini Clowns, de Johan Cruyff Foundation en de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Ook heeft Van Doorne een adviserende rol bij de Social Impact van Nederland, een financieringsinstrument. Van Doorne geeft voornamelijk juridisch advies en speelt een actieve rol bij het onderzoekcentrum van dit instrument. Daarnaast hebben de specialisten die werkzaam zijn bij Van Doorne verschillende nevenfuncties, die bijdragen aan de maatschappelijke betrokkenheid van het kantoor.
Van Doorne is gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals: Arbeidsrecht, Banking & Finance, Commercial, Corporate, Europees- & Mededingingsrecht, Fiscaal recht, Intellectueel Eigendomsrecht, IT & Privacy, Proces- & Verzekeringsrecht, Regulering & Overheid en Vastgoed. Ook heeft Van Doorne op de website een onderverdeling gemaakt in de verschillende sectoren waarin het kantoor werkzaam is. De volgende sectoren behoren tot het takenpakket van Van Doorne: Consumentengoederen & Retail, Financiele instellingen, Gezondheidszorg, ICT, Kennis & Onderwijs, Media Entertainment Sport, Overheid, Pensioenvoorziening en Vastgoed & Bouw.

Contact

De klantenservice van Van Doorne is te bereiken op het telefoonnummer 020-6789123. Het kantoor is gevestigd aan de Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam. Per post kunt u contact opnemen door een brief te sturen aan Van Doorne Amsterdam, Postbus 75265, 1070 AG Amsterdam. Daarnaast kunt u een mail sturen naar info@vandoorne.com. Het kantoor is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen daarom ook stellen via Facebook of Twitter. Van Doorne is daarnaast actief op Linkedin.
Van Doorne is tevens gevestigd in Londen. Dit kantoor zit aan de 125 Old Broad Street, Londen, EC2N 1 AR. Het telefoonnummer van de klantenservice van dit kantoor is 0044-2070730465. U kunt dit kantoor tevens per mail contacteren, door een bericht te sturen naar londen@vandoorne.com.

Openingstijden Van Doorne klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Van Doorne

Telefoonnummer Van Doorne klantenservice

Telefoonnummer
020-6789123
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Van Doorne klantenservice

Jachthavenweg 121
Amsterdam

Van Doorne opzeggen

Van Doorne direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/van doorne.

Van Doorne ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie