Van Iersel Luchtman Advocaten

Over Van Iersel Luchtman Advocaten

Van Iersel Luchtman Advocaten is een Nederlands advocatenkantoor, dat behoort tot de top 50 van Nederland. Het kantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en Breda. Er werken ongeveer 45 advocaten bij het kantoor, waardoor het tot een van de grotere zelfstandige kantoren van Zuid-Nederland behoort. Van Iersel Luchtman heeft zowel nationale als internationale cliënten. De uitgangspunten van het kantoor is dat de advocaten flexibel, kritisch en direct zijn. Ook is openheid een van de belangrijke speerpunten van het kantoor.

Specialisaties

Van Iersel Luchtman Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: aansprakelijkheid & procespraktijk, Onderneming & Vennootschap, Insolventie & Herstructurering, Vastgoed & Omgeving, Arbeid & Medezeggenschap, Intellectueel Eigendom & IT, Mededinging & Aanbesteding, Ondernemingsstrafrecht & Bestuurlijke handhaving. Het kantoor heeft daarnaast verschillende brancheteams waar diverse specialisten werkzaam in zijn. Zo bestaat het Brancheteam Afval & Recycling, Brancheteam Retail en het Brancheteam Zorg. Door de Brancheteams worden verschillende seminars en lezingen georganiseerd, waardoor de advocaten op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen.

Contact

U kunt Van Iersel Luchtman Advocaten op verschillende manieren bereiken. Het kantoor in Breda is gevestigd aan het Wilhelminapark 15, 4818 SL. Mocht u het kantoor per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan Van Iersel Luchtman Advocaten, Postbus 4810, 4803 EV Breda. Het kantoor in Den Bosch is gevestigd aan de Meerendonkweg 21, 5216 TZ. Uw brief kunt u adresseren aan Van Iersel Luchtman Advocaten, Postbus 44, 5201 AA ’s-Hertogenbosch. Ook kunt u het nummer 088-9080800 bellen om in contact te komen met het kantoor. Mocht u meer informatie willen verkrijgen over faillissementen kunt u bellen naar het nummer 088-9080680. Een faxbericht kunt u sturen naar het nummer 088-9080600. Daarnaast kunt u e-mailen naar het mailadres info@vil.nl. Er is tevens een online contactformulier beschikbaar op de website van Van Iersel Luchtman advocaten. U dient dan uw voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in te vullen. Indien u het contactformulier heeft opgestuurd, zal Van Iersel Luchtman zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u uw vraag stellen via Facebook en Twitter.

Openingstijden Van Iersel Luchtman Advocaten klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Van Iersel Luchtman Advocaten

Telefoonnummer Van Iersel Luchtman Advocaten klantenservice

Telefoonnummer
088-9080800
Belkosten

Adres Van Iersel Luchtman Advocaten klantenservice

Wilhelminapark 15
Breda

E-mailadres Van Iersel Luchtman Advocaten klantenservice

E-mailadres

Van Iersel Luchtman Advocaten opzeggen

Van Iersel Luchtman Advocaten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/van iersel luchtman advocaten.

Van Iersel Luchtman Advocaten ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie