Triodos Bank

Over Triodos Bank

Triodos Bank is een katalysator van duurzame, positieve verandering. De bank brengt spaarders en beleggers die de wereld willen verbeteren in contact met ondernemers en duurzame bedrijven die dat ook willen. Sinds de oprichting van de Triodos Bank in 1980 heeft de bank al duizenden bedrijven, goede doelen en projecten in heel Europa gefinancierd: van fair trade bedrijven waar gezinnen in ontwikkelingslanden van profiteren, tot duurzame energiebedrijven die duizenden huishoudens dichter bij huis van groene stroom voorzien.

Investeren

Triodos Bank financiert bedrijven, instellingen en projecten die mens en milieu centraal stellen en culturele waarde toevoegen. Het is een bank die investeert in bedrijven met meerwaarde op sociaal, cultureel en milieu gebied. Met de steun van spaarders en beleggers die willen bijdragen aan een duurzame samenleving en een goed rendement willen.

Als enige gespecialiseerde bank biedt Triodos Bank de mogelijkheid met geïntegreerde lenings- en beleggingsproducten binnen Europa te investeren in duurzame sectoren. Triodos Bank doet alleen zaken met organisaties die een gezond milieu en een gezonde natuur ondersteunen. U kunt hierbij denken aan duurzame energieprojecten, maar ook aan biologische landbouw. Recycling bedrijven en projecten voor natuurbehoud komen ook aan bod. Het producten- en dienstenpakket verschilt per land om tegemoet te komen aan de wensen van de lokale markten.

Partners

Alle vestigingen en activiteiten van de Triodos Bank hebben hetzelfde doel: klanten een eenvoudige, professionele en markconform geprijsde dienstverlening aanbieden om hun financiële doelen te kunnen realiseren. De filosofie van duurzaamheid lokt klanten naar Triodos Bank. De kwaliteit van de dienstverlening van de Triodos Bank zorgt ervoor dat de klanten ook op lange termijn klant van de bank blijven. Zo financiert Triodos Bank het politieke en culturele podium De Balie aan het Leidseplein in Amsterdam, de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven, Stadsherstel Amsterdam, de cadeauwinkel Waar en diverse bedrijven in natuurvoeding. Mede hierom is het voor de Triodos Bank zo belangrijk dat de Triodos Bank klantenservice goed bereikbaar is.

Triodos Bank Klantenservice

De Triodos Bank klantenservice is te vinden via het tabblad contact & service op de website van de bank. Verder zijn er een aantal veelgestelde vragen die beantwoord worden – denk aan vragen over internetbankieren en het gebruiken van de identifier – en zijn er tabbladen voor telefoon en e-mail, downloads, het adres, een nieuwsbrief en demo’s. De klantenservice van de Triodos Bank helpt u graag op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt contact opnemen met de Triodos Bank via het telefoonnummer 030-6936511 of hiervoor het contactformulier gebruiken. Ook is het mogelijk per e-mail contact op te nemen met de bank. Stuur dan een e-mail met eventuele bijlagen naar info@triodos.nl. Heeft u een opmerking heeft over de dienstverlening van de bank of een klacht? Neem dan contact op met de afdeling kwaliteitszorg van de bank. Dit kan via het telefoonnummer 030-6936553 of stuur uw klacht per post naar Triodos Bank, Afdeling kwaliteitszorg, antwoordnummer 170, 3700 VB Zeist.

Openingstijden Triodos Bank klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Triodos Bank

Telefoonnummer Triodos Bank klantenservice

Telefoonnummer
030 - 693 65 11
Belkosten
lokaal tarief

Adres Triodos Bank klantenservice

Nieuweroordweg 1
Zeist

E-mailadres Triodos Bank klantenservice

E-mailadres
onbekend

Triodos Bank opzeggen

Triodos Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/triodos bank.

Triodos Bank ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie