Triodos Bank

 klantenservice

Over Triodos Bank

Triodos Bank is een katalysator van duurzame, positieve verandering. De bank brengt spaarders en beleggers die de wereld willen verbeteren in contact met ondernemers en duurzame bedrijven die dat ook willen. Sinds de oprichting van de Triodos Bank in 1980 heeft de bank al duizenden bedrijven, goede doelen en projecten in heel Europa gefinancierd: van fair trade bedrijven waar gezinnen in ontwikkelingslanden van profiteren, tot duurzame energiebedrijven die duizenden huishoudens dichter bij huis van groene stroom voorzien.

Investeren

Triodos Bank financiert bedrijven, instellingen en projecten die mens en milieu centraal stellen en culturele waarde toevoegen. Het is een bank die investeert in bedrijven met meerwaarde op sociaal, cultureel en milieu gebied. Met de steun van spaarders en beleggers die willen bijdragen aan een duurzame samenleving en een goed rendement willen.

Als enige gespecialiseerde bank biedt Triodos Bank de mogelijkheid met geïntegreerde lenings- en beleggingsproducten binnen Europa te investeren in duurzame sectoren. Triodos Bank doet alleen zaken met organisaties die een gezond milieu en een gezonde natuur ondersteunen. U kunt hierbij denken aan duurzame energieprojecten, maar ook aan biologische landbouw. Recycling bedrijven en projecten voor natuurbehoud komen ook aan bod. Het producten- en dienstenpakket verschilt per land om tegemoet te komen aan de wensen van de lokale markten.

Partners

Alle vestigingen en activiteiten van de Triodos Bank hebben hetzelfde doel: klanten een eenvoudige, professionele en markconform geprijsde dienstverlening aanbieden om hun financiële doelen te kunnen realiseren. De filosofie van duurzaamheid lokt klanten naar Triodos Bank. De kwaliteit van de dienstverlening van de Triodos Bank zorgt ervoor dat de klanten ook op lange termijn klant van de bank blijven. Zo financiert Triodos Bank het politieke en culturele podium De Balie aan het Leidseplein in Amsterdam, de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht, Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven, Stadsherstel Amsterdam, de cadeauwinkel Waar en diverse bedrijven in natuurvoeding. Mede hierom is het voor de Triodos Bank zo belangrijk dat de Triodos Bank klantenservice goed bereikbaar is.

Triodos Bank Klantenservice

De Triodos Bank klantenservice is te vinden via het tabblad contact & service op de website van de bank. Verder zijn er een aantal veelgestelde vragen die beantwoord worden – denk aan vragen over internetbankieren en het gebruiken van de identifier – en zijn er tabbladen voor telefoon en e-mail, downloads, het adres, een nieuwsbrief en demo’s. De klantenservice van de Triodos Bank helpt u graag op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt contact opnemen met de Triodos Bank via het telefoonnummer 030-6936511 of hiervoor het contactformulier gebruiken. Ook is het mogelijk per e-mail contact op te nemen met de bank. Stuur dan een e-mail met eventuele bijlagen naar info@triodos.nl. Heeft u een opmerking heeft over de dienstverlening van de bank of een klacht? Neem dan contact op met de afdeling kwaliteitszorg van de bank. Dit kan via het telefoonnummer 030-6936553 of stuur uw klacht per post naar Triodos Bank, Afdeling kwaliteitszorg, antwoordnummer 170, 3700 VB Zeist.

Met Triodos zakelijk contact opnemen over uw bankzaken

Heeft u een vraag over de automatische boekhoudkoppeling, wilt u een nieuwe Identifier aanschaffen of wilt u meer informatie over de bankgarantie? De website van Triodos staat boordevol informatie over veelgevraagde onderwerpen. Lukt het niet om hiermee uw vragen te beantwoorden, dan neemt u met Triodos zakelijk contact op via het Triodos telefoonnummer 030 694 2700. De klantenservice is voor Triodos zakelijk contact van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 17:00 uur. Ook kunt u voor vragen mailen naar het e-mailadres zakelijk@triodos.nl.

Een storing bij Triodos verhelpen

Heeft u te maken met een storing bij Triodos? Als het gaat om een storing met de Triodos Mobiel Bankieren app, raden we u aan om de app te updaten in de Google Play Store of de App store. Als het daarna nog niet functioneert, neemt u contact op met Triodos. Particulieren bellen hiervoor naar het Triodos telefoonnummer 030 693 6511. KlantenserviceSpot.nl brengt u met allerlei bedrijven en organisaties in contact. Zo neemt u gelijk met Bosch Home contact op, belt u met de Schiphol klantenservice of NS klantenservice en neemt u met de klantenservice van Ziggo contact op.

Contact met Triodos Bank

Openingstijden Triodos Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Triodos Bank klantenservice

Contact met Triodos BankNummer
Algemeen030 - 693 65 11

Overige contactmogelijkheden Triodos Bank klantenservice

Triodos Bank opzeggen

Triodos Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/triodos bank.

Triodos Bank ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Triodos Bank? Laat ons je ervaring met Triodos Bank weten!
Beoordeel Triodos Bank

Adres Triodos Bank klantenservice

Nieuweroordweg 1
Zeist

Laat ons je ervaring met de Triodos Bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Triodos Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Triodos Bank Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Triodos Bank klantenservice?