Denksport

Puzzelen is een ongekend populaire bezigheid in Nederland onder mensen van de meest uiteenlopende leeftijden. Het is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd uw brein actief en gezond te houden. Denksport is dé naam op puzzelgebied. Of u nu op zoek bent naar een kruiswoordpuzzel, sudoku of een cryptogram: Denksport weet het u allemaal -en op alle denkbare niveaus- te bieden. Denksport wordt uitgegeven door Uitgeverij Keesing, die al sinds 1911 bestaat. In 1930 werd het eerste Denksport puzzelboekje uitgegeven. Op de website van Denksport kunt u het gehele assortiment vinden en losse exemplaren aanschaffen, maar ook een abonnenment afsluiten. Ook is het mogelijk om online puzzels te spelen. Zo heeft u uw favoriete hobby altijd bij de hand.

Het breedste aanbod van de grootste puzzelwinkel van Nederland

Denksport heeft een breed aanbod aan puzzelspelletjes. Naast de van oorsprong Japanse sudoku’s die de afgelopen jaren een enorm sterke positie hebben vergaard, bent u bij Denksport ook aan het juiste adres voor kruiswoordpuzzels, woordzoekers, legpuzzels, Zweedse puzzels, lijnpuzzels, binaire puzzels, cryptogrammen, variapuzzels en doorlopers aan het juiste adres. Bij de grootste online puzzelwinkel van Nederland krijgt u tien procent korting op nieuwe abonnementen en bovendien worden uw bestellingen gratis verstuurd.

Contact met Denksport

Bent u ondanks het streven van Denksport naar de hoogste mate van klanttevredenheid ontevreden over het bedrijf of een product dat u er heeft aangeschaft? Of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen of een tip geven? Neemt u dan contact op met de klantenservice middels het telefoonnummer 085 8883276. De klantenservicemedewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Ook kunt u ervoor kiezen een e-mail te versturen of het contactformulier op de website in te vullen.

Openingstijden Denksport klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Denksport

Telefoonnummer Denksport klantenservice

Telefoonnummer
085 8883276
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Denksport klantenservice

Klantenservice Denksport, Postbus 2014
1000 CA Amsterdam

Denksport opzeggen

Denksport direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/denksport.

Denksport ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Denksport”

  1. Wij kopen hier al jaren onze puzzelboekjes. Leuk voor de vakanties. Groetjes, Greetje

  2. Geloof het of niet, heb deze webshop van mijn opa en oma. Ontzettend leuke winkel, ben net als mijn opa en oma gek op puzzelen.

Plaats een reactie