ANBO

Over ANBO

ANBO is een organisatie die zich voornamelijk inzet als belangenbehartiger voor senioren in Nederland. Haar focus gebieden zijn inkomen, wonen & omgeving en gezondheid. Aandachtspunten zijn levenskwaliteit voor de huidige en toekomstige generaties senioren, emancipatie, participatie, keuzevrijheid en tenslotte solidariteit tussen de generaties. Naast dat ANBO opkomt voor belangen van senioren, biedt zij ook senioren de kans om hun talenten te benutten als vrijwilliger bij ANBO bij één van die 400 lokale afdelingen die over het gehele land zijn verspreid.
ANBO wordt gezien als de meest invloedrijke seniorenorganisatie doordat zij een zeer sterke lobby heeft in de Nederlandse politiek in Den Haag. Doordat zij goed op de hoogte probeert te blijven van wat er speelt onder haar leden en nauw samen werkt met andere organisaties, kan zij collectief zeer krachtig zijn. Daarnaast heeft ANBO altijd een luisterend oor voor haar leden, en biedt haar leden daarom ook persoonlijk advies en ondersteuning bij problemen. Ook organiseert ANBO, naast de belangenbehartiging, allerlei activiteiten op het gebied van ontspanningen, zoals reizen, wandeltochten en excursies.

Contact

In het geval dat u een vraag of opmerking heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de ANBO Ledenservice via telefoonnummer 0348 – 466690. Hier kunt u terecht voor vragen over uw lidmaatschap en andere algemene vragen. U kunt de Ledenservice telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Tevens is het mogelijk om de Ledenservice digitaal te contacteren, dit doet u door een e-mailbericht te sturen aan info@anbo.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van ANBO. De klantenservice is namelijk actief op zowel Facebook als Twitter.
In het geval dat u als lid een vraag heeft op het gebied van Inkomen, Gezondheid of Wonen & Woonomgeving, kunt u contact opnemen met de ANBO Raadslijn. Hiervoor kunt u een e-mailbericht sturen naar raadslijn@anbo.nl of door te bellen naar 0348 – 466688. De Raadslijn is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur.
Het hoofdkantoor van ANBO is gevestigd op Houttuinlaan 3, 3447 GM Woerden. In het geval dat u het hoofdkantoor wenst te contacteren, dan kunt u dit telefonisch doen door te bellen naar 0348 – 466666 of door een fax te sturen naar 0348 – 566667. Het is tevens mogelijk om per post contact op te nemen met het hoofdkantoor. Dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 2012, 3440 DA Woerden.

Openingstijden ANBO klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
ANBO

Telefoonnummer ANBO klantenservice

Telefoonnummer
0348 – 466690
Belkosten
Lokaal tarief

Adres ANBO klantenservice

Houttuinlaan 3
Woerden

E-mailadres ANBO klantenservice

E-mailadres

ANBO opzeggen

ANBO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/anbo.

ANBO ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “ANBO”

  1. Bedankt voor de contact informatie van ANBO. Het is eindelijk gelukt om in contact te komen en heb kunnen regelen dat we kunnen samenwerken.

  2. Ondanks alle commotie rondom ANBO vind ik het een zeer goede organisatie met een goed hart. Ik wil daarom ook mijn complimenten uitspreken naar alle medewerkers van ANBO. Geweldige organisatie die veel goede dingen doet.

  3. Bedankt voor de service, jullie hebben mij en mijn schoonmoeder een groot plezier gedaan. Fijn dat ik DIRECT doorgeschakeld kon worden.

Plaats een reactie