Pipoos

Over Pipoos

Pipoos is een Nederlandse winkelketen voor hobbyartikelen. Het bedrijf bestaat al sinds 1992 en heeft inmiddels 30 filialen verspreid over Nederland en België, wat haar de grootste winkelketen in hobbyartikelen maakt. In 2012 werd Pipoos overgenomen door het Zweedse Panduro Hobby, een branchegenoot en sindsdien ook leverancier van het assortiment. De overname betekende voor Pipoos vooral een restyling en modernisering van haar winkels en webshop.
Het assortiment van Pipoos is zeer uitgebreid en gevarieerd. Elke hobby wordt er breed vertegenwoordigd, te denken valt aan haken en breiden, sieraden maken, bakken, knutselen met kinderen, scrapbooking, schilderen en tekenen en decoraties voor in huis. Het assortiment richt zich op zowel amateurs als professionals. Voor leuke en inspirerende hobby- en knutselideeën heeft Pipoos haar eigen Instagram (instagram.com/PipoosHobby) en Pinterest-pagina (pinterest.com/PipoosHobby). Hier plaatst zij regelmatig ideeën van wat u kunt maken met artikelen uit haar assortiment.
In een groot deel van haar winkels is het tevens mogelijk om mee te doen aan speciale workshops, of om kinderen hun kinderfeestje te vieren. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw dichtstbijzijnde filiaal.
Naast haar winkels heeft Pipoos ook haar eigen webshop. Hier kunt u gemakkelijk uit het gehele assortiment bestellen, waar u ook bent. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 13.00 uur plaatst, wordt deze over het algemeen de volgende dag bij u thuis bezorgd. Bij bestellingen die meer dan €50,- bedragen is dit geheel kosteloos. De webshop van Pipoos heeft tenslotte ook het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit betekent dat u altijd zonder zorgen online kunt winkelen en afrekenen in de webshop van Pipoos.

Contact

In het geval dat u vragen heeft kunt u altijd de klantenservice van Pipoos per telefoon bereiken op telefoonnummer 073 – 5131999. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Indien u de klantenservice digitaal wenst te contacteren, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen aan webstore@pipoos.nl. Tevens kunt u uw vragen per fax de klantenservice van Pipoos stellen, dit doet u door een faxbericht te sturen aan faxnummer 073 – 5183139. Ook kunt u via de sociale media in contact komen met Pipoos, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter.
Het hoofdkantoor is gevestigd op Middelweg 8c, 5253 CA Nieuwkuijk. In het geval dat u uw bestelling wenst te retourneren, kunt deze naar ditzelfde adres retour zenden tezamen met het retourformulier dat bij de bestelling zat ingesloten.

Openingstijden Pipoos klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -15:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Pipoos

Telefoonnummer Pipoos klantenservice

Telefoonnummer
073-5131999
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Pipoos klantenservice

Middelweg 8c
Nieuwkuijk

E-mailadres Pipoos klantenservice

E-mailadres

Pipoos opzeggen

Pipoos direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pipoos.

Pipoos ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie