Antea Group

Over Antea Group

Antea Group is een advies- en ingenieursbureau dat zich bezighoudt met waterbouw, infrastructuur, kunstbouw, vastgoed, stedelijke inrichtingen, milieu, veiligheid en projectmanagement. Het bedrijf werd in 1950 opgericht  door de Friese broers Jan en Freek Bosma in Heerenveen. Hier is ook het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd. Toentertijd heette het bedrijf nog Bosma’s Ingenieursbureau voor Cultuurtechnische Werken. Het bedrijf hieft sindsdien nog verschillende namen gekend, waaronder Oranjewoud, naar de plaats van de vestiging van het bedrijf. Uiteindelijk werd dit op 1 januari 2014 omgezet naar Antea Group. In Nederland werkt de Antea Group vanuit acht vestigingen in Heerenveen, Almere, Deventer, Geleen, Oosterhout, Capelle aan de IJssel, Schoonebeek en Goes. Hierdoor besteden zij ook veel aandacht aan hun Antea Group klantenservice.

Hoofdkantoren

Antea Group is ook actief in Frankrijk, België, Amerika en Scandinavië. De voornaamste activiteiten van de Antea Group zijn grondsanering en veiligheid. Op het gebied van grondsanering was de Antea Group in 2009 nummer vijf van de hele wereld. Ze gebuiken hiervoor hun eigen servicemodel en hun dochterbedrijf Delta heeft een reinigingsabonnement. Behalve in Europa en Amerika heeft de Antea Group ook kantoren in Azie, maar de hoofdkantoren bevinden zich vooral in Antwerpen, Colombia, Heerenveen en St. Paul. Deze hebben allen verschillende Antea Group klantenservices.

Contact

In het geval dat uw vraag niet beantwoord wordt in de informatie op de website, kunt u als consument contact opnemen met de Antea Group klantenservice. Zo kunt u ten eerste het contactformulier invullen. U kunt dit formulier gebruiken op vier verschillende manieren. Zo kunt u een vraag stellen, maar is er ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen. Ook voor een suggestie of zelfs een compliment aan de Antea Group kunt u het formulier gebruiken. Vergeet niet uw e-mail adres op het formulier in te vullen, zodat de Antea Group klantenservice zo snel mogelijk met u contact op kan nemen.

Antea Group Klantenservice

Daarnaast kunt u ook bellen naar het Antea Group klantenservice nummer.  Voor vragen kunt u in Nederland bellen naar +31 513 63 45 67. In Antwerpen kunt u bellen naar +31 3 221 55 00. In Colombia is dit nummer 571 327 63 00 en in Frankrijk +33 157 63 14 00. Tenslotte kunt u in Amerika bellen naar +1 651 639 9449.

Postadres en Twitter

Als laatste kunt u een klacht of vraag ook via briefpost versturen. U kunt uw brief opsturen naar Tolhuisweg 57, 8443 DV Heerenveen. Ook kunt u de Antea Group klantenservice vinden op Twitter, Facebook en LinkedIn onder @AnteaGRoupNL of @AnteaGroup voor de andere locaties.

Openingstijden Antea Group klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Antea Group

Telefoonnummer Antea Group klantenservice

Telefoonnummer
0513 - 63 45 67
Belkosten
lokaal tarief

Adres Antea Group klantenservice

Tolhuisweg 57
Heerenveen

Antea Group opzeggen

Antea Group direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/antea group.

Antea Group ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie