Ordina

 klantenservice

Over Ordina

Ordina is dienstverlener op het gebied veld Consulting en ITC. Ordina bedenkt, bouwt en beheert oplossing rondom de automatisering van bedrijfsprocessen en de ICT. Ordina is in 1973 opgericht  en maakt deel uit van de Small Cap Index. De eerste tien jaar sinds zijn oprichting in Nederland maakte het bedrijf deel uit van het Franse Ordina. Daarna maakte zij bedrijf uit van SG2. De naam stamt af van het Franse woord ordinateur, wat het Franse woord voor computer is. Het hoofdkantoor bevindt zich in een gebouw aan de snelweg A12, zo rond de hoogte Utrecht. Hier bevinden ze zich sinds 1993.

Diensten en oplossingen

Via Ordina kunt u de oplossingen van uw problemen vinden ten opzichte van performance management & BI, customer experience, scenarioplanning en duurzame dienstverlening. Ordina helpt u met al uw zaken rondom ICT en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom is voor hun ook de Ordina klantenservice zo belangrijk. Hun klantenservice is het visitekaartje van hun bedrijf: hiermee kunnen ze u helpen om de klantenservice van uw eigen bedrijf net zo goed op te zetten.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen of de verschillende secties op de website uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Ordina klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Ordina Facebook. Deze manier van Ordina klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Ordina bereiken via @Ordina. Als de medewerkers van Ordina zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u ook hun YouTube of LinkedIn accounts bezoeken.

Ordina klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Ordina klantenservice. U belt naar de klantenservice in Nieuwegein via +31 30 663 70 00. Voor Groningen belt u naar +31 50 851 60 00, voor Clockwork Amsterdam naar +31 20 607 70 00 en voor Eindhoven naar +31 30 663 70 00. Tenslotte kunt u het filiaal in Apeldoorn bereiken onder het nummer +31 30 663 70 00 of e-mailen naar info@ordina.nl

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om Ordina te mailen via het contactformulier. Tenslotte kunt u natuurlijk ook een bezoekje wagen aan de kantoren van Ordina. Het adres in Nieuwegein is RIngwade 1, 3439 Lm Nieuwegein. Voor een brief naar dit adres, stuurt u een brief naar Postbus 7101 3430 JC Nieuwegein. Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan het filiaal in Groningen. Deze vindt u op de Europaweg 31-11, 9723 AS, Groningen. U kunt uw brieven versturen naar Postbus 2025, 9704 CA, Groningen.

Contact met Ordina

Openingstijden Ordina klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ordina klantenservice

Contact met OrdinaNummer
Algemeen030 663 70 00

Overige contactmogelijkheden Ordina klantenservice

Ordina opzeggen

Ordina direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ordina.

Ordina ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ordina? Laat ons je ervaring met Ordina weten!
Beoordeel Ordina

Adres Ordina klantenservice

Ringwade 1
Nieuwegein

Laat ons je ervaring met de Ordina klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ordina klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ordina Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ordina klantenservice?