Symantec

 klantenservice

Over Symantec

Symantec is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in informatiebeveiliging. Symantec geeft aan dat zij zich bezighouden met het vinden van oplossingen die de beschikbaarheid, beveiliging en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Kortom: Symantec specialiseert zich in het beveiligen van informatie, zodat deze informatie niet in handen van derden kan vallen. Het hoofdkantoor van Symantec is op dit moment gevestigd in Mountain View, in de Verenigde Staten. Echter, Symantec heeft over de gehele wereld kantoren zitten. De meeste vestigingen zitten echter wel in Amerika, in onder andere de staten Virginia, Californië, Oregon, Minnesota en Pennsylvania, maar er zijn ook kantoren in andere landen in de wereld te vinden van Symantec. Zo zitten er bijvoorbeeld kantoren van Symantec in China, Canada, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Ierland en India. Symantec heeft grote plannen voor de toekomst. In 2015 wil het bedrijf zich namelijk op gaan splitsen in twee bedrijven. Namelijk in een bedrijf dat zich specialiseert in beveiligingsoplossingen en in een bedrijf dat de verkoop en beheer van data opslag regelt.

Symantec en Norton AntiVirus

Het meest bekende softwaresysteem van Symantec is het anti-virus programma Norton. Norton werd ontwikkeld door een software ingenieur genaamd Peter Norton. Norton is een programma dat op verschillende soorten computers te gebruiken heeft, maar alle computers beveiligd voor virussen. Symantec is de draaiende kracht achter het anti-virus programma Norton en heeft ervoor kunnen zorgen dat Norton het succes heeft kunnen worden dat het op dit moment is.

Symantec klantenservice

Symantec vindt het erg belangrijk dat haar klanten honderd procent tevreden zijn. De Symantec klantenservice is dus ook iets waar Symantec graag veel aandacht aan besteed. De Symantec klantenservice neemt tevens ook graag klachten in acht. Klachten ziet de Symantec klantenservice namelijk als een manier waarop Symantec kan treven om een perfecte organisatie te zijn. Want zonder klachten is het moeilijk om in te schatten op welke punten Symantec moet verbeteren. Dit is dus iets waar de Symantec klantenservice mee helpt. Er zijn verschillende onderdelen van de Symantec klantenservice. Natuurlijk kunt u gewoon bellen naar de Nederlandse Symantec klantenservice. Het is echter niet de bedoeling dat u belt naar de Symantec klantenservice als u problemen heeft met uw Norton AntiVirus. Dan moet u namelijk bellen met de klantenservice van Norton. De Symantec klantenservice is namelijk enkel bedoeld voor vragen, opmerkingen, tips of klachten over het bedrijf Symantec. U kunt de Symantec klantenservice bereiken op 030 8080 100. Hiernaast kunt u de Symantec klantenservice ook faxen. Tevens kunt u ook bellen naar het hoofdkantoor van Symantec. De medewerker van de Symantec klantenservice die u dan aan de lijn krijgt zal echter zeer waarschijnlijk niet Nederlands zijn. Deze Symantec klantenservice is namelijk gevestigd in Amerika.

Contact met Symantec

Openingstijden Symantec klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:30 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Symantec klantenservice

Contact met SymantecNummer
Algemeen030 - 80 80 100

Overige contactmogelijkheden Symantec klantenservice

Symantec opzeggen

Symantec direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/symantec.

Symantec ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Symantec? Laat ons je ervaring met Symantec weten!
Beoordeel Symantec

Adres Symantec klantenservice

Orteliuslaan 850
Utrecht
Rapportcijfer Symantec klantenservice: 9

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Symantec klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Symantec klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Symantec Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Symantec klantenservice?

2 reviews over “Symantec”

 1. Rapportcijfer: 8

  Is er een URL waar ik in het Nederlands kan chatten ?
  Ik kom altijd bij die Amerikanen terecht en die kunnen mij niet helpen,integendeel mijn pc helemaal ontregelen en alles in Amerikaans (USA ) zetten en daarna heb ik een dag werken om alles weer normaal te krijgen.
  Met dank voor Uw hulp en vriendelijke groeten.
  Eddy.

 2. Rapportcijfer: 10

  Ik gebruik Norton al vanuit de MS-DOS tijd en ik ben voor 100% tevreden. Alleen krijg ik de laatste tijd regelmatig meldingen dat er verschillende bedreigingen op mijn pv staan als ik dan op verdergaan klik wordt mijn PC gescand en als dat klaar is wordt mij geadviseerd om Norton Utilities aan te schaffen, alleen het rare is dat dit al jaren op mijn pc staat en dat ik iedere morgen voordat ik begin mijn pc scan en alle eventuele fouten verwijder en de pc optimaliseer . Hoe is het dan mogelijke dat ik dan even later de melding krijg dat mijn dat er zoveel fouten opstaan. Volgens mijn is dit gewoon een soort verkoop stunt wat ik zeer hinderlijk vind, Het is wel raar dat het iedere keer meld dat er 71 bedreiging zijn, nooit minder en nooit meer, en als ik dan Norton Utilities (die al op de pc staat) krijg ik de melding dat er geen fouten worden gevonden.
  Ik wil graag u reactie