Adria Airways

 klantenservice

Over Adria Airways

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van charter – en lijnvluchten vormt Adria Airways de officiële nationale vliegtuigmaatschappij voor Slovenië. In haar vroege jaren, die begonnen rond 1960, werd de eerste commerciële vlucht gemaakt waar een Nederlandse  bemanning aanwezig was – een crew van eigen bodem kwam een jaar later, toen deze werknemers goed geleerd en getraind waren . Sindsdien bleef Adria Airways moderniseren en groeide het uit tot een luchtvaartmaatschappij met inmiddels meer den 170 geplande vluchten per week, vertrekkend vanaf het hoofdkwartier op het vliegveld van Ljubljana. Deze vluchten landen en stijgen op vanaf een aantal verschillende Europese steden, van Istanbul tot Manchester, maar ook Brussel en Amsterdam. Ook bevinden er zich diverse vertegenwoordigingen van Adria Airways verspreid over Europa. Deze kantoren zijn gevestigd in Bosnië en Herzegovina, Duitsland, Zwitserland en Rusland. Met als slogan ‘Taking Off To The Future’ (‘stijg op naar de toekomst’) toont Adria Airways het voornemen altijd bij de tijd te blijven en bezig te zijn met dat wat nog komen gaat.

Klantenservice van Adria Airways

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van contact met de maatschappij, zowel telefonisch als via e-mail. Voor het verkrijgen van informatie en eventuele vragen van de klant wordt de sterke Adria Airways klantenservice aangeboden met vriendelijk personeel. Het gaat hierbij om verscheidene telefoonnummers, 1 voor bereik binnen Slovenië (080 13 00) en 1 voor klantenservice in het buitenland (+386 (0)1 369 1010). Deze telefoonnummers zijn dagelijks te bereiken van 7 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond en bieden contact met aangename medewerkers van Adria Airways. Buiten de kantooruren is er de optie de Adria Airways klantenservice te bereiken op een e-mailadres, booking@adria.si. Dit e-mailadres kan op elk moment van de dag worden geraadpleegd.

Ander contact

Voor contact anders dan de reguliere klantenservice zijn er diverse opties, die kunnen worden opgedeeld in categorieën.  Om te beginnen is er het algemene contact met Adria Airways, te bereiken op telefoonnummer +386 (0)4 255 9000 op doordeweekse dagen van 7 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond. Hier kunnen globale, algemene vragen worden gesteld over en aan Adria Airways. Ten tweede bestaat er de mogelijkheid voor potentiële zakelijke klanten om contact op te nemen met de maatschappij. Deze mogelijkheid is opgedeeld in verschillende afdelingen, zoals groepsreservaties en chartervluchten. De uitgebreide lijst met telefoonnummers en e-mailadressen zijn allen te vinden op de officiële website van Adria Airways, onder de klantenservice, op www.adria.si/en. Verder kan de maatschappij worden bereikt op het e-mailadres marketing@adria.si voor marketing-gerichte doeleinden en kan er bij interesse op het werkvlak gemaild worden naar hr@adria.si (‘human resources’) of gebeld worden naar telefoonnummer +386 (0)4 259 4703.

Contact met Adria Airways

Openingstijden Adria Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Adria Airways klantenservice

Contact met Adria AirwaysNummer
Algemeen020 - 79 52 600

Overige contactmogelijkheden Adria Airways klantenservice

Adria Airways opzeggen

Adria Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/adria airways.

Adria Airways ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Adria Airways? Laat ons je ervaring met Adria Airways weten!
Beoordeel Adria Airways

Adres Adria Airways klantenservice

Vertrekpassage 1
Schiphol

Laat ons je ervaring met de Adria Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Adria Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Adria Airways Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Adria Airways klantenservice?