Air Astana

 klantenservice

Over Air Astana

Met hubs in Alma-Ata, Astana en Atiraw omschrijft Air Astana zichzelf als ‘recht vanuit het hart van Eurazië’. De luchtvaartmaatschappij komt uit Kazachstan, is opgericht in 2001 en heeft een hoofdkantoor gesitueerd in Alma-Ata. In de beginjaren van het bedrijf werd Air Astana al geprijsd door het centrum voor luchtvaartvoorspellingen in Azië en de regio van de Stille Zuidzee; Air Astana presteerde beter in de eerste jaren dan elke andere opstartende vliegtuigmaatschappij. Air Astana vliegt binnen Kazachstan maar vertrekt ook richting Amsterdam, vliegt van Amsterdam naar Bangkok en van Bangkok naar Sint Petersburg. Op de website, www.airastana.com, kan men de verschillende bestemmingen bekijken en direct vluchten boeken. Air Astana toont per bestemming het klimaat, het vliegveld en de gesproken taal. Hierdoor wordt de reiziger goed geïnformeerd en kan hij of zij een betere keus maken voor een passende reis.

Klantenservice van Air Astana

Voor bellers vanuit Alma-Ata en Astana zijn er twee verschillende telefoonnummers beschikbaar waardoor de klant contact op kan nemen met de Air Astana klantenservice. In Alma-Ata kan worden gebeld met +7 (727) 244 44 77, het nummer voor Astana is +7 (7172) 58 44 77. Deze nummers kunnen op elk moment van de dag worden gebeld, 7 dagen in de week. Omdat de Air Astana klantenservice ook beschikbaar moet kunnen staan voor vragen vanuit buiten Kazachstan kan men een online formulier invullen en een e-mailadres achterlaten. Er wordt gevraagd zo specifiek mogelijke details te geven over de desbetreffende vraag of opmerking (inclusief een ticketnummer) zodat de klant een beter antwoord ontvangt. Voor feedback staat er een soortgelijk formulier op de website. De passagiers kunnen hier commentaar achterlaten voor de luchtvaatmaatschappij zodat zij zich in de toekomst kunnen verbeteren op deze punten.

Ander contact

Er is uiteraard de mogelijkheid contact op te nemen met andere instanties dan de Air Astana klantenservice. Het hoofdkantoor in Alma-Ata kan worden gebeld op nummer +7 (727) 258 41 35/36. Ook kan men een fax sturen naar +7 (727) 259 87 01. Verder biedt Air Astana nog de Nomad Club aan. Dit is een programma van het bedrijf waar vaste passagiers zich voor kunnen aanmelden. Het heeft verschillende voordelen voor de klant, waaronder het verdienen van punten waarmee men beloningen kan innen. Deze beloningen bestaan uit voorrang bij check-ins, de mogelijkheid extra bagage mee te nemen en toegang tot chique lounges. Bij interesse kan men zich online aanmelden of vragen sturen naar het e-mailadres nomadclub@airastana.com. Medewerkers van deze service zijn van maandag tot vrijdag aanwezig van 8 uur in de ochtend tot 5 uur ’s avonds en doen hun best vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De voorwaarden voor de toegang bij de Nomad Club kunnen ook op de website worden gevonden.

Contact met Air Astana via de sociale media

De luchtvaartmaatschappij is daarnaast actief op de sociale media. Zo leest u allerlei nieuwtjes over Air Astana op de Facebook en Twitter pagina onder het account @AirAstana. De klantenservice is bereikbaar van 08:00 uur tot 22:00 uur voor uw vragen en opmerkingen. Over het algemeen probeert het webcare team uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. KlantenserviceSpot.nl zorgt ervoor dat u niet alleen in contact met Air Astana komt, maar ook met diverse andere bedrijven. Zo belt u eenvoudig met de NS klantenservice, Schiphol klantenservice, het contact nummer van Cyprus Airways of het contact nummer van Flybe. Bekijk onze website en bel direct met de juiste medewerker voor het beantwoorden van uw vragen.

Contact met Air Astana

Openingstijden Air Astana klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Air Astana klantenservice

Contact met Air AstanaNummer
Algemeen020 - 44 66 354

Overige contactmogelijkheden Air Astana klantenservice

Air Astana opzeggen

Air Astana direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/air astana.

Air Astana ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Air Astana? Laat ons je ervaring met Air Astana weten!
Beoordeel Air Astana

Adres Air Astana klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de Air Astana klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Air Astana klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Air Astana Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Air Astana klantenservice?