China Airlines

 klantenservice

Over China Airlines

Oud maar stevig en nog altijd bijdetijds; China Airlines bestaat al sinds 1959 en heeft een hub in Kaohsiung Intrnational Airport en Taoyuan International Airport, nabij Taipei. Zoals meerdere grote luchtvaartmaatschappijen is China Airlines tot een alliantie gaan behoren en in dit geval is dat het SkyTeam. Met deze luchtvaartmaatschappij kan worden gevlogen van Azië naar Noord-Amerika en van Europa naar verschillende delen van de Stille Oceaan. Het bedrijf is verder de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan. China Airlines heeft een hoofdkantoor gevestigd in Dayuan, Taiwan en het moederbedrijf is de China Airlines Group (vernoemd naar het bedrijf). Voor reizigers die regelmatig met de maatschappij vliegen heeft ook China Airlines een frequent flyer programmla opgezet. In dit geval is dat Dynasty Flyer. Het programma heeft verschillende niveaus; Goud, Emerald en Paragon. Door regelmatig te vliegen met China Airlines kan de klant miles opsparen en zo opklimmen in het programma. De website van het bedrijf is www.china-airlines.nl. De gehele site is vertaald naar het Nederlands zodat het makkelijker te begrijpen is.

Klantenservice van China Airlines

Het is belangrijk voor het bedrijf dat er vriendelijk personeel klaar staat om de vragen van klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Hierom heeft de maatschappij de China Airlines klantenservice. Voor bereik met een hotline kan worden gebeld naar +31(0)20-6461001. Via de website is de meest uitgebreide manier van contact mogelijk. Er staat een formulier online dat men kan invullen als er, naar aanleiding van de onderwerpen op de website, nog altijd vragen of opmerkingen zijn bij de bezoeker. De China Airlines klantenservice hoort graag terug van de reiziger zodat zij verbeterpunten kunnen meenemen in de toekomst. Dit formulier bestaat uit een sectie met e-mail, naam, onderwerp en het bericht zelf. Ook kan men aanvinken een kopie te willen ontvangen van het getypte bericht. Uiteindelijk heeft China Airlines nog een kantoor in Amsterdam. Het adres hiervan is Netherlands Branch Office, Gebouw Officia I, 6/F, De Boelelaan 7, 1083 HJ Amsterdam (Nederland). Ook kan hier naar worden gebeld. Het telefoonnummer luidt +31 (0) 20-646 1001. Faxen kunnen worden gestuurd naar +31 (0) 20 – 646 4039. Natuurlijk kan men het prettiger vinden online contact te maken. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveringen@china-airlines.com. De openingstijden van het kantoor zijn maandag tot en met vrijdag van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur in de avond.

Ander contact

Op de website kan veel informatie worden gevonden over de rechten van de passagiers, het route netwerk en bagage. Vluchtnummers en vluchten vanaf Schiphol kunnen hier direct online worden bekeken. Ook bevindt zich op de website uitleg over E-check-in op Schiphol en waar men het beste kan boeken. Verder kunnen er roosters worden gedownload voor de geboekte reis.

Contact met China Airlines

Openingstijden China Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers China Airlines klantenservice

Contact met China AirlinesNummer
Algemeen020 - 646 10 01

Overige contactmogelijkheden China Airlines klantenservice

China Airlines opzeggen

China Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/china airlines.

China Airlines ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met China Airlines? Laat ons je ervaring met China Airlines weten!
Beoordeel China Airlines

Adres China Airlines klantenservice

De Boelelaan 7
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de China Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de China Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel China Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de China Airlines klantenservice?