China Southern Airlines

 klantenservice

Over China Southern Airlines

Groot, groter, grootst; over formaat heeft China Southern Airlines weinig te klagen. Het bedrijf staat op de 6e plaats in de wereld qua grootte (gekeken naar het aantal passagiers dat door het bedrijf wordt vervoerd) en is dé grootste luchtvaartmaatschappij van China. China Southern Airlines maakt onderdeel uit van het SkyTeam, een grote alliantie in de vliegvaart, en hecht tevens veel waarde aan de samenwerking met het China Southern Air Holding Company. Het hoofdkwartier van de maatschappij is gelegen in Guangzhou, Guangdong. Dagelijks vertrekken er 2000 vluchten naar 207 verschillende bestemmingen in 40 landen en regio’s over de hele wereld. Op deze grootte is het bedrijf trots en bovendien is China Southern Airlines tot twee keer toe verkozen tot de meest geliefde Chinese luchtvaartmaatschappij (in 2012 en in 2013).

Klantenservice van China Southern Airlines

Op de website van de maatschappij, www.csair.com/en, kan er veel informatie worden gevonden over contact met de China Southern Airlines klantenservice. Er is een lijst met telefoonnummers opgesteld zodat de klant een keuze kan maken uit welk specifiek nummer hij of zij nodig heeft voor problemen of opmerkingen. Voor binnenlandse vluchten is er een hotline, dit nummer is 95539-2-1. Voor telefoontjes van ‘overzees’ kan er worden gebeld naar +86 4008695539-2-1. Deze telefoonnummers zijn elke dag van de week beschikbaar om welke tijd dan ook en bieden direct contact met de China Southern Airlines klantenservice. Voor informatie over internationale vliegtickets kan men bellen naar 95539-2-2 vanuit het binnenland of +86 4008695539-2-2 vanuit het buitenland. Ook dit nummer is op elk moment van de dag te bereiken. Ook is het mogelijk een klacht in te dienen via de telefoon. Dit kan op nummer 95539-2-9 in het binnenland en +86 4008695539-2-9 in het buitenland (wederom 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week).

Ander contact

Voor informatie over China Southern Airlines staat de website beschikbaar. Hier kan men online boekingen doen, inchecken of informatie inwinnen over de bestemmingen van de maatschappij. Ook kan de bovengenoemde informatie over de China Southern Airlines klantenservice worden gevonden. Er is verder een uitgebreide about-pagina te vinden die de klant een klein stukje geschiedenis van de maatschappij meegeeft. Voor verder contact over terugbetalingen kan men het binnenlandse nummer 95539-2-3 bellen, of vanuit het buitenland naar +86 4008695539-2-3. Voor verkoop via het web en andere diensten online kan er worden gebeld naar 95539-2-4 of vanuit het buitenland naar +86 4008695539-2-4. Via de website kan men nog een account aanmaken bij China Southern Airlines. Dit is vooral handig voor passagiers die regelmatig met de maatschappij vliegen. Een account aanmaken kost weinig tijd en vereist weinig informatie (een e-mailadres). Men kan selecteren tot welk lidmaatschap van de maatschappij hij of zij behoort.

Contact met China Southern Airlines

Openingstijden China Southern Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers China Southern Airlines klantenservice

Contact met China Southern AirlinesNummer
Algemeen020 - 412 31 20

Overige contactmogelijkheden China Southern Airlines klantenservice

China Southern Airlines opzeggen

China Southern Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/china southern airlines.

China Southern Airlines ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met China Southern Airlines? Laat ons je ervaring met China Southern Airlines weten!
Beoordeel China Southern Airlines

Adres China Southern Airlines klantenservice

Schiphol Bulevard 287
Schiphol

Laat ons je ervaring met de China Southern Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de China Southern Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel China Southern Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de China Southern Airlines klantenservice?