CityJet

 klantenservice

Over Cityjet

Met een hoofdkwartier in Dublin (Swords Business Campus) is Cityjet een echte Ierse luchtvaartmaatschappij, zij het regionaal. Cityjet vliegt veelal vanuit Londen, vanaf het London City Airtport. Het bedrijf werd opgericht in 1992 en begon 2 jaar later met het vliegen van de eerste vluchten. De huidige CEO van Cityjet is Christine Ourmières, de ‘chairman’ Peter Oncken. Cityjet is deel van een alliantie, in dit geval SkyTeam. Tot deze alliantie behoren ook onder andere Air France – KLM. De website, www.cityjet.com, toont de bezoeker verschillende speciale aanbiedingen die voornamelijk gefocust zijn op het vliegen van en rondom Londen. Ook is er een kopje met het laatste nieuws waar men kan kijken welke actualiteiten zich omtrent Cityjet begeven. Men kan via de website verder direct vluchten boeken en de voorgaande boekingen beheren. Er is de mogelijkheid auto’s te huren en online in te checken voor het gemak van de reiziger. Verdere bruikbare informatie over het bedrijf zelf kan ook online worden gevonden. Er is een kaart gemaakt om op overzichtelijke wijze de bestemmingen van Cityjet aan te tonen. Via deze kaart kan de reiziger ook direct boeken door op de (Europese) steden te klikken.

Klantenservice van Cityjet

Het is voor Cityjet van groot belang dat de reiziger kan worden geholpen bij vragen. Klachten, claims en eventuele suggesties helpen tevens het bedrijf zelf zich te verbeteren. Wanneer men graag commentaar wil achterlaten kan dit online door middel van een uitgebreid formulier. Hier kan men eerst de reden selecteren. Redenen kunnen zijn: algemene informatie over het vliegen, het veranderen van vluchten, klachten voor en tijdens de reis, complimenten, bagage verloren of beschadigd, het veranderen van een vliegrooster of ‘overig’. De medewerkers van de Cityjet klantenservice doen hun uiterste best zo snel mogelijk met een reactie te komen op het bericht van de klant. Om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vraagt de Cityjet klantenservice of de reiziger zoveel mogelijk contactgegevens kan achterlaten (zoals telefoonnummers en e-mail). Hiermee kan het bedrijf de bezoeker zo snel mogelijk contacteren en op de hoogte houden van eventuele vorderingen.

Ander contact

Naast de Cityjet klantenservice zijn er andere manieren waarop reizigers contact kunnen opnemen met het bedrijf. Voor boekingen, speciale hulp en dergelijke aangelegenheden wordt   de klant aangeraden contact op te nemen met een kantoor in de buurt. In Ierland kan men bellen naar een telefoonnummer, 0818 71 0202. Dit nummer is 7 dagen in de week beschikbaar. Op maandag en vrijdag kan van 8 tot 6 worden gebeld, op zaterdag van 8 tot 12 en zondag van 1 uur ‘middags tot 6 uur ’s avonds. In Nederland is er een apart nummer, dit is 0900 9019020 en kost 1,30 per minuut.

Contact met CityJet

Openingstijden CityJet klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -19:00
Dinsdag
09:00 -19:00
Woensdag
09:00 -19:00
Donderdag
09:00 -19:00
Vrijdag
09:00 -19:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers CityJet klantenservice

Contact met CityJetNummer
Algemeen0900 - 9019020

Overige contactmogelijkheden CityJet klantenservice

CityJet opzeggen

CityJet direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cityjet.

CityJet ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met CityJet? Laat ons je ervaring met CityJet weten!
Beoordeel CityJet

Adres CityJet klantenservice

Vertrekpassage 2
Schiphol

Laat ons je ervaring met de CityJet klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de CityJet klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel CityJet Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de CityJet klantenservice?