CSA Czech Airlines

 klantenservice

Over CSA Czech Airlines

In Tsjechië is CSA Airlines een van de grootste luchtvaartmaatschappijen. Het is een bedrijf dat in 1923 is opgericht door de de destijds nog Tsjecho-Slowaakse regering. In 1929 sloot de maatschappij zich aan bij IATA (International Air Transport Association). Tijdens de jonge jaren van het bedrijf werd er alleen maar in Tsjecho-Slowakije gevlogen en waren er dus geen internationale vluchten mogelijk met deze luchtvaartmaatschappij. Dit gebeurde pas op 1 juli 1930. De eerste vlucht die CSA Czech Airlines vloog naar het buitenland had als eindbestemming Zagreb. Er werd op dat moment gevlogen met een Ford 5AT vliegtuig. Het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij bevindt zich op dit moment in Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Het bedrijf wordt geleid door directeur Radomir Lasak. De luchtvaartmaatschappij CSA Czech Airlines staat bekend om haar comfort en moderne vloot en uiteraard zeer ervaren piloten.

Klantenservice CSA Czech Airlines

Het bedrijf CSA Czech Airlines biedt op verschillende manieren hulp en service aan haar klanten. Op de website van CSA zijn verschillende mogelijkheden om om hulp te vragen en antwoord te zoeken op uw vragen. De website heeft een hoog gebruiksvriendelijk-gehalte en is daarom voor veel klanten erg makkelijk in omgang. Echter komt het natuurlijk ook wel eens voor dat klanten contact willen met de klantenservice CSA Czech Airlines via de telefoon. In dat geval is het mogelijk om de klantenservice telefonisch te bellen op het nummer 020 – 620 07 19. Indien u dit nummer vanuit Nederland belt betaalt u hier alleen maar een lokaal tarief voor. U kunt de klantenservice op werkdagen bereiken, maar ook op zondag kunt u de klantenservice tussen 9:00 en 18:00 gewoon bellen.

Vragen over CSA Czech Airlines

Voor verschillende vragen of informatie over het bedrijf kunt u heel eenvoudig een kijkje nemen op de website van de luchtvaartmaatschappij. Telefonisch kunt u ook nog veel andere vragen stellen en wordt u uiteraard heel snel geholpen met uw vragen of problemen. Heeft u een vraag over uw boeking, over het stoelnummer dat op uw ticket staat, of heeft u een vraag over een e-ticket of het om boeken van uw vlucht, dan is het verstandig om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van CSA Czech Airlines. U doet er goed aan om dan uw boekings-code en andere gegevens bij de hand te houden zodat de klantenservice u zo snel mogelijk van dienst kan zijn.

Waar vindt u CSA Czech Airlines

Buiten de klantenservice met het nummer 020 – 620 07 19, vindt u de maatschappij ook nog op Twitter en Facebook. Op de website staat overigens ook meer informatie over de geschiedenis van het bedrijf, hoe en waar u kunt inchecken en vindt u ook meer informatie over het boeken van een vlucht met CSA Czech Airlines.

Contact met CSA Czech Airlines

Openingstijden CSA Czech Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers CSA Czech Airlines klantenservice

Contact met CSA Czech AirlinesNummer
Algemeen020 - 620 07 19

Overige contactmogelijkheden CSA Czech Airlines klantenservice

CSA Czech Airlines opzeggen

CSA Czech Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/csa czech airlines.

CSA Czech Airlines ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met CSA Czech Airlines? Laat ons je ervaring met CSA Czech Airlines weten!
Beoordeel CSA Czech Airlines

Adres CSA Czech Airlines klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de CSA Czech Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de CSA Czech Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel CSA Czech Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de CSA Czech Airlines klantenservice?