Estonian Air

 klantenservice

Over Estonian Air

Estonian Air de nationale luchtvaartmaatschappij van Estonia. Het is een luchtvaartmaatschappij die nog niet zo heel erg lang bestaat. Nadat de Sovjet-Unie uiteenviel richtte de overheid in samenwerking met Scandinavische luchtvaartmaatschappijen Estonian Air op. De vliegtuigmaatschappij kent haar basis in Tallinn. Vanaf de geboorte van de maatschappij vloog Estonian Air met name naar Helsinki, Frankfurt en Moskou. Op dit moment vliegt Estonian Air naar ruim 14 bestemmingen en heeft het meer dan 7 vliegtuigen. Het is dus zeker niet een van de grootste vliegtuigmaatschappijen van de wereld. Tot aan 1995 vloog Estonian Air met de ouderwetse Sovjet-toestellen. Deze werden vanaf toen, zij het in een langzaam tempo, vervangen door meer geavanceerde modellen zoals de Boeing 737 en Boeing 500. Pas sinds 1996 vliegt de maatschappij met echte westerse toestellen. Op dit moment is Estonian Air flink bezig met het vernieuwen van haar vloot en heeft dan ook reeds bestellingen gedaan voor nieuwe vliegtuigen. Op dit moment is de staat van Estonia samen met SAS Group eigenaar van het bedrijf en is tevens onderdeel van IATA sinds 1992. Niet alleen verzorgd Estonian Air vluchten voor passagiers maar ook transporteert het goederen van en naar het land. Er zijn verschillende services die door Estonian Air worden aangeboden zoals ruime bagage ruimtes, veel beenruimte, en andere luxe aspecten. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto of hotel bij een vlucht te boeken. Dit alles kan online gedaan worden maar voor verschillende vragen is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice Estonian Air.

Estonian Air klantenservice

De klantenservice Estonian Air is in Nederland te bereiken op het telefoonnummer 020-316 19 31. U kunt dit nummer bellen als u vragen heeft over verschillende aspecten of bezigheden van Estonian Air. Heeft u online en ticket geboekt en heeft u hier vragen over, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Verder is het natuurlijk ook heel eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice als u vragen heeft over verschillende andere services van de vliegtuigmaatschappij. Denk hiervoor aan vragen over de aan boord geserveerde maaltijden, bagageruimte in de cabine of afmetingen van uw ruim-bagage. Het is ook mogelijk om vragen over in-, en uit checken te stellen aan de telefonische klantenservice van Estonian Air. U kunt bovenstaand nummer op een lokaal tarief. Als u informatie wilt krijgen over extra hulp tijdens een vlucht van Estonian Air is het ook mogelijk om deze vragen aan de telefonische klantenservice van Estonian Air te stellen.

Anders bereikbaar

De klantenservice Estonian Air is ook op andere manieren bereikbaar. Zo kunt u de luchtvaartmaatschappij volgen via Twitter en Facebook en kunt u voor meer eenvoudige vragen ook een kijkje nemen op de website. Wilt u directe service en antwoord op uw vraag, neem dan contact op met bovenstaande klantenservice.

Contact met Estonian Air

Openingstijden Estonian Air klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Estonian Air klantenservice

Contact met Estonian AirNummer
Algemeen020-316 19 31

Overige contactmogelijkheden Estonian Air klantenservice

Estonian Air opzeggen

Estonian Air direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/estonian air.

Estonian Air ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Estonian Air? Laat ons je ervaring met Estonian Air weten!
Beoordeel Estonian Air

Adres Estonian Air klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de Estonian Air klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Estonian Air klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Estonian Air Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Estonian Air klantenservice?