Eurolot

 klantenservice

Over Eurolot

EuroLOT behoort tot de minder bekende Europese luchtvaartmaatschappijen. EuroLOT is en Poolse regionale luchtvaartmaatschappij. In tegenstelling tot de meer bekende en grote luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Delta is EuroLOT nog een vrij jong bedrijf met een relatief korte geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1996 op 17 december. De luchtvaartmaatschappij kent haar basis op het vliegveld van Warschau in Polen. Het is een bedrijf dat eigenlijk werd opgericht om de verdiensten over te nemen van een andere Poolse luchtvaartmaatschappij: LOT Polish Airways. Op dit moment telt de vloot van EuroLOT 17 vliegtuigen en vliegt de maatschappij naar meer dan 25 bestemmingen. Het hoofdkantoor bevindt zich net zoals de thuisbasis in Warschau. De vliegtuigen die op dit moment in de vloot van EuroLOT te vinden zijn, zijn de ATR-72-200, de Embraer 175 en de Dash Q400 NG. EuroLOT heeft naar eigen zeggen de missie om verschillende routes te creëren die Poolse regio’s verbinden met Europa’s meest belangrijke steden. Hierbij hecht het bedrijf veel waarde aan veilige, aangename, en moderne vluchten. Vandaag de dag kent het bedrijf al meer dan 38 routes waarop zij vliegen. Veiligheid en comfort staat voorop bij het bedrijf, en ze wil dan ook dat al haar passagiers dit zo ervaren. EuroLOT stelt zelf dat haar piloten vele jaren van ervaringen hebben en dat het overige cabinepersoneel een professionele opleiding krijgen om haar passagiers zo goed mogelijk te behandelen. In Europa wordt onder andere naar Amsterdam, Dusseldorf, Helsinki, Milaan, Parijs, Rome, Stuttgart en Zagreb gevlogen. Daarnaast wordt er ook op Zurich gevlogen. Om haar passagiers zo goed mogelijk van dienst te zijn is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van EuroLOT.

Klantenservice EuroLOT

In Nederland is het heel eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice van EuroLOT via het telefoonnummer 020-655 17 33. Voor veel verschillende vragen kunt contact opnemen met deze klantenservice. Via de eigen website van EuroLOT is het mogelijk om vluchten te boeken en reisinformatie op te vragen. Indien u hier een vraag over heeft is het heel eenvoudig om via bovenstaand telefoonnummer contact op te nemen met de klantenservice. Niet alleen kunt u bij de klantenservice vragen laten beantwoorden over uw reis, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld verzekeringen af te sluiten. Indien u vragen heeft over het inchecken of het laten (mee)reizen van kinderen is het ook verstandig om hiervoor de klantenservice EuroLOT te contacteren. Mocht u vragen hebben over de beenruimte in de vliegtuigen, de afmetingen en het gewicht van bagage, het meenemen van dieren, en het nuttigen van voedsel en drank aan boord van de vliegtuigen dan kunt u hiervoor ook allemaal terecht bij de klantenservice.

Anders bereikbaar

Naast de telefonische klantenservice kunt u EuroLOT altijd blijven volgen op Facebook en Twitter en kunt u ook 24/7 terecht op de website. Hier kunt u ook heel eenvoudig tickets boeken. Voor allerlei andere vragen kunt u met bovenstaand telefoonnummer contact opnemen met de vliegtuigmaatschappij en de klantenservice EuroLOT.

Contact met Eurolot

Openingstijden Eurolot klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Eurolot klantenservice

Contact met EurolotNummer
Algemeen020-655 17 33

Overige contactmogelijkheden Eurolot klantenservice

Eurolot opzeggen

Eurolot direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eurolot.

Eurolot ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Eurolot? Laat ons je ervaring met Eurolot weten!
Beoordeel Eurolot

Adres Eurolot klantenservice

Beechavenue 104
Schiphol-Rijk

Laat ons je ervaring met de Eurolot klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Eurolot klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Eurolot Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Eurolot klantenservice?