HOP!

 klantenservice

Over Hop!

HOP! Is een kleine franse luchtvaartmaatschappij. Het is een maatschappij die tot stand is gekomen door de alliantie tussen Airlinair, Brit Air, en Regional bij de Air France groep. De luchtvaartmaatschappij heeft meer dan 3000 medewerkers en is met name zo bekend geworden door de makkelijke inter-regionale vluchten in Frankrijk en Europa. Kwaliteits service, milieubewustheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij deze kleine luchtvaartmaatschappij. De vloot van HOP! Bestaat uit bijna 100 toestellen. Per dag opereert de maatschappij ruim 530 vluchten waarvan er 330 voor het HOP! Netwerk zijn. Opgeteld vliegt de maatschappij naar meer dan 69 bestemmingen. De vloot van HOP! Bestaat uit drie verschillende vliegtuigmodellen. De Embraer, hier heeft HOP! 20 kisten van in haar bezit, de Bombardier CRJ, hier heeft HOP! 13 kisten van in haar bezit, en de ATR, hier heeft HOP! 10 kisten van in haar bezit. Deze vliegtuigen geven respectievelijk ruimte aan 50, 100, en 70 passagiers. Afhankelijk van de lengte van de vlucht vliegt u als passagier met een van deze toestellen. Juist omdat het bedrijf jong van geest is, doet HOP! Er alles aan om haar klanten goed te woord te staan. De telefonische klantenservice HOP is er daar een van. Deze klantenservice is internationaal en is overal ter wereld te bereiken.

Klantenservice HOP!

De telefonische klantenservice HOP! Is te bereiken op een internationaal nummer:0033 – 172 95 3333. De telefonische klantenservice HOP! Is door de weeks te bereiken tussen 6:30 en 21:00, dat zijn ruimte openingstijden, typerend voor de maatschappij, omdat ze haar klanten en passagiers een zo goed mogelijke service wil aanbieden. De klantenservice kan worden gebeld als u als klant of geïnteresseerde verschillende vragen heeft. Misschien heeft u een ticket geboekt maar klopt er iets niet, of wellicht wilt u een ticket boeken maar lukt dat niet. Ook zijn er regelmatig klanten die informatie willen over de toegestane producten die u mee kunt nemen tijdens uw vlucht met HOP! Of bijvoorbeeld over het toegestane gewicht van uw (hand)bagage. Voor al deze vragen, maar ook voor vragen over bijvoorbeeld beenruimte, veiligheid, eten, service en andere dingen, neemt u heel gemakkelijk contact op met de telefonische klantenservice HOP! Via het telefoonnummer 0033 – 172 95 3333

Anders bereikbaar

HOP! Is ook nog op vele andere manieren bereikbaar voor haar klanten. Zo beschikt de maatschappij over een Twitter account, waarmee u heel gemakkelijk in contact kunt komen, en heeft de maatschappij ook een Facebook account waar u eens een kijkje op kunt nemen. Daarnaast zijn ze ook te vinden op Google+ en YouTube. Keuze genoeg dus! Maar mocht u een dringende vraag hebben dan wordt u aangeraden om contact op te nemen met de telefonische klantenservice via het nummer 0033 – 172 95 3333.

Contact met HOP!

Openingstijden HOP! klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers HOP! klantenservice

Contact met HOP!Nummer
Algemeen0033 - 172 95 3333

Overige contactmogelijkheden HOP! klantenservice

HOP! opzeggen

HOP! direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hop!.

HOP! ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met HOP!? Laat ons je ervaring met HOP! weten!
Beoordeel HOP!

Adres HOP! klantenservice

Vertrekpassage 2
Schiphol

Laat ons je ervaring met de HOP! klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de HOP! klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel HOP! Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de HOP! klantenservice?