Iberia Express

 klantenservice

Over Iberia Express

Iberia Express is een onderdeel (dochteronderneming) van Iberia Airlines, beter bekend als Iberia Líneas Aéreas de Españ, wat de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje is. Iberia Express is de zogenoemde low-budget vliegtuigmaatschappij van Iberia. Hoewel Iberia Airlines al een lange geschiedenis kent, is Iberia Express pas sinds 2012 op de markt gekomen. In 2011 werd aangekondigd dat er werd gewerkt aan Iberia Express en dat deze in 2012 zou beginnen met opereren. De meeste vluchten van Iberia Express zijn afkomstig (of vliegen naar) de luchthaven van Madrid, de hoofdstad van Spanje. Maar Iberia Express vliegt onder anderen ook naar Kopenhagen, Berlijn, en Frankfurt. Op Schiphol vind je de Iberia Express in-check balie bij de derde vertrekhal. De vloot van Iberia Express telt twaalf toestellen en ze vliegen naar meer dan 20 bestemmingen, waaronder ook Amsterdam. Iberia Express hoort bij de alliantie van  Oneworld en is dus onderdeel van Iberia Airlines. De CEO van het bedrijf is in 2014/2015 Luis Callego. Hoewel Iberia Express een low-budget maatschappij is, verzorgen zij hun klanten graag met de beste service. Om hier aan te voldoen is er op verschillende manieren de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice Iberia Express.

Telefonische klantenservice Iberia Express

De telefonische klantenservice van Iberia Express is te bereiken op het telefoonnummer 0900 – 777 77 17. Als onderdeel van Iberia profiteert Iberia Express er van dat ook deze klantenservice 24 uur per dag bereikbaar is. U kunt de Iberia Express klantenservice contacteren voor verschillende vragen en problemen. Heeft u bijvoorbeeld problemen bij het boeken van uw ticket op de website, of heeft u misschien al een ticket geboekt maar zou u dit ticket graag willen omboeken? Neem dan contact op met de telefonische klantenservice van Iberia Express via bovenstaand telefoonnummer en houdt uw reservering-nummer bij de hand, in het geval uw contactpersoon hier naar vraagt. Ook als u vragen heeft over vertragingen, aankomsttijden, maaltijden aan boord, vragen over uw bagage zoals afmetingen en gewicht, of ieder ander soort vraag moet u stellen aan de klantenservice van Iberia Express.

Anders bereikbaar

Net zoals Iberia Airlines is Iberia Express ook op verschillende andere manieren te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om in contact te komen met Iberia Express via de website. Maar ook op social media zoals Twitter en Facebook is het mogelijk om uw vraag te stellen. Het is mogelijk om via deze social media uw vraag te stellen of informatie op te vragen. Ook is Iberia Express per email te bereiken. Mocht u nou een directe vraag hebben of direct hulp nodig hebben, bel dan met het bovenstaande nummer naar de Iberia Express klantenservice en stel uw vraag aan een van de medewerkers.

Contact met Iberia Express

Openingstijden Iberia Express klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Iberia Express klantenservice

Contact met Iberia ExpressNummer
Algemeen0900 - 777 77 17

Overige contactmogelijkheden Iberia Express klantenservice

Iberia Express opzeggen

Iberia Express direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iberia express.

Iberia Express ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iberia Express? Laat ons je ervaring met Iberia Express weten!
Beoordeel Iberia Express

Adres Iberia Express klantenservice

Kingsfordweg 151
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Iberia Express klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Iberia Express klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Iberia Express Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Iberia Express klantenservice?