Icelandair

 klantenservice

Over IcelandAir

De grootste en meest prestigieuze vliegtuigmaatschappij van IJsland is de IcelandAir luchtvaartmaatschappij. De thuishaven van deze luchtvaartmaatschappij is te vinden in Keflavik. De luchtvaartmaatschappij kent al een lange geschiedenis. In 1937 werd de maatschappij opgericht. Destijds ging de maatschappij nog het land door onder de naam Flugfélag Akureyrar. Destijds was de thuisbasis niet in Keflavik maar in Akureyri. De luchtvaartmaatschappij is nogmaals van naam en thuishaven veranderd. Dit gebeurde in het jaar 1943. Toen verhuisde de thuishaven van luchtvaartmaatschappij Flugfélag Akureyrar naar Reykjavik en veranderde de naam nogmaals. Dit keer werd de maatschappij omgedoopt tot Flugfélag Íslands. Hoewel IcelandAir de grootste luchtvaartmaatschappij van IJsland is, heeft de maatschappij de laatste jaren te maken met de concurrentie van een aantal kleinere luchtvaartmaatschappijen zoals de Iceland Express. Deze maatschappij is opgericht in 2003. Gezien de ligging van IJsland is de maatschappij in verhouding tot de inwoners van haar land ontzettend groot. Dit is te danken aan het feit dat IcelandAir haar thuisbasis in Keflavik heeft, waar menig vliegtuig moet overstappen om bijvoorbeeld naar Noord-Amerika te kunnen reizen. Om al haar passagiers en klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft IcelandAir een klantenservice paraat staan.

Klantenservice IcelandAir

De IcelandAir klantenservice is in Nederland telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 020 – 521 39 55. Om al haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is de klantenservice IcelandAir 24 uur per dag bereikbaar. Om het nummer 020 – 521 39 55 te bellen betaalt u een normaal tarief en hoeft u dus geen hoge kosten te betalen. De klantenservice wordt vaak benaderd voor vragen van allerlei verschillende categorieën. Heeft u bijvoorbeeld vragen over IcelandAir, over de service die ze aanbieden aan boord van hun vliegtuigen of over vragen over bijvoorbeeld bagage en gewicht van tassen of koffers. Ook kunt u de klantenservice IcelandAir telefonische bereiken voor vragen over het aan boord geserveerde eten of andere vragen. Indien u graag een ticket wilt boeken met IcelandAir maar hier niet helemaal uitkomt, kunt u hiervoor ook de klantenservice bellen voor hulp. Mocht u al een ticket geboekt hebben maar wilt u dit ticket graag omboeken, dan kunt u dit met de klantenservice Iceland air wellicht telefonisch regelen. Om dit te doen moet u contact opnemen met het bovenstaande telefoonnummer. U krijgt dan een van de medewerkers te spreken waar u uw vraag of vragen aan kunt stellen.

Anders bereikbaar

De klantenservice IcelandAir is buiten deze telefonische klantenservice ook nog op andere manieren te bereiken. Zo is IcelandAir ook bereikbaar op verschillende social media. IcelandAir is te vinden op zowel Twitter als Facebook. Ook hier is er de mogelijkheid om verschillende vragen te stellen. Mocht u echter direct contact willen met de klantenservice, dan kunt u het bovenstaande telefoonnummer bellen en wordt u door verbonden met een van de medewerkers van IcelandAir klantenservice.

Contact met Icelandair

Openingstijden Icelandair klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Icelandair klantenservice

Contact met IcelandairNummer
Algemeen020 - 521 39 55

Overige contactmogelijkheden Icelandair klantenservice

Icelandair opzeggen

Icelandair direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/icelandair.

Icelandair ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Icelandair? Laat ons je ervaring met Icelandair weten!
Beoordeel Icelandair

Adres Icelandair klantenservice

Nieuwezijds Voorburgwal 314-2
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Icelandair klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Icelandair klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Icelandair Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Icelandair klantenservice?