SkyWork

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Skywork

Sky Work Airlines, beter bekend als Slywork, is een Zwitserse luchtvaartmaatschappij. De basis van deze Zwitserse luchtvaartmaatschappij die gevestigd is op de luchthaven Bern-Belp. Dit is een luchthaven dat zeer dicht bij de hoofdstad van Zwitserland, Bern, ligt. Skywork verzorgd een groot aantal binnenlandse vluchten. Dit is dan ook waar Skywork zich in specialiseert. Skywork verzorgt namelijk verschillende binnenlandse vluchten en doet dit met groot succes. De Skywork klantenservice kan dit bevestigen. Dit soort vluchten zijn echter niet de enige vluchten die deze succesvolle Zwitserse luchtvaartmaatschappij verzorgd. Via Skywork kan men namelijk ook naar het buitenland vliegen. Dit zijn echter dan wel met name seizoensvluchten. Sky Work Airlines, Skywork, is opgericht in 1983. Op dit moment is Rolf Hartleb de CEO van het bedrijf, en is daardoor ook een van de meest belangrijke personen.

Vloot en bestemmingen van Skywork

Skywork heeft een relatief kleine vloot. De vloot van Skywork bestaat namelijk uit 5 vliegtuigen van het type Dornier Do-328-100. Dit betekent echter niet dat Skywork daardoor maar naar een klein aantal bestemmingen vliegt. Het tegendeel is zelfs waar, Skywork vliegt voor zo’n relatief kleine luchtvaartmaatschappij naar een groot aantal bestemmingen. Een aantal van de bestemmingen waar Skywork naar vliegt zijn bijvoorbeeld Amsterdam Schiphol, Barcelona, Belgrado, Boedapest, Elba, Djerba, Hamburg, Ibiza, Majorca, Londen, Nice, Thessaloniki, Olbia, Keulen, Catania, Berlijn en zelfs Tunis. De bestemmingen waar Skywork heenvliegt liggen dus niet heel erg dicht bij elkaar. Het blijkt wel dat Skywork gespecialiseerd in vliegen binnen Europa. Hier kwam in de zomer van 2013 echter verandering in toen Skywork ook vluchten naar Tunis aan begon te bieden. Heeft u nog vragen over de verschillende bestemmingen? Dan kunt u ook contact opnemen met de Skywork klantenservice.

Skywork klantenservice

Het is voor Skywork erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn en blijven over de verschillende diensten die ze leveren. Daarom hecht Skywork ook erg veel waarde aan hun klantenservice. De Skywork klantenservice is dan ook van hoog niveau. De Skywork klantenservice is dan ook op verschillende manieren te bereiken. Elk land waarin Skywork gevestigd is heeft een aparte klantenservice. Op deze manier zal u als klanten altijd iemand van de Skywork klantenservice spreken die ook daadwerkelijk uw taal spreekt. De Nederlandse Skywork klantenservice is te bereiken op 0900 776 6776. Dit kost 15 eurocent per minuut. Hiernaast worden natuurlijk ook uw normale kosten voor bellen in rekening gebracht. De Nederlandse Skywork klantenservice kan telefonisch bereikt worden van maandag tot en met vrijdag van 05.00 in de ochtend tot en met 09.30 in de avond. Op zondag kan de telefonische Skywork klantenservice ook bereikt worden van 10.00 in de ochtend tot en met 09.30 in de avond. Als u liever niet wilt bellen kunt u ook in contact komen met de Skywork klantenservice. Dit kan door een email te sturen naar service@flyskywork.com.

Contact met SkyWork

Openingstijden SkyWork klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers SkyWork klantenservice

Contact met SkyWorkNummer
Algemeen0900 - 776 67 76

Overige contactmogelijkheden SkyWork klantenservice

SkyWork beoordelen

Hoe zou jij SkyWork beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

SkyWork opzeggen

SkyWork direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/skywork.

SkyWork ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SkyWork? Laat ons je ervaring met SkyWork weten!
Beoordeel SkyWork

Adres SkyWork klantenservice

De Nieuwe Vaart 42a
Bussum

Laat ons je ervaring met de SkyWork klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de SkyWork klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie