TACV Cabo Verde Airlines

 klantenservice

Over TACV Cabo Verde Airlines

TACV Cabo Verde Airlines, ook wel bekend als gewoonweg TACV, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Kaapverdië. De basis van TACV Cabo Verde Airlines staat op Praia, een van de grootste steden van Kaapverdië. TACV Cabo Verde Airlines werd opgericht in 1958 en is dus al relatief oud.  Een aantal jaar na de oprichting van TACV, in 1983, werd de maatschappij genationaliseerd. De website van TACV Cabo Verde Airlines, www.flytacv.com, staat vol met extra informatie over de oprichting en de geschiedenis van TACV Cabo Verde Airlines. Echter, wanneer u meer informatie wilt over TACV Cabo Verde Airlines dan kunt u tevens contact opnemen met de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice.

Vloot en bestemmingen van TACV Cabo Verde Airlines

TACV Cabo Verde Airlines is een relatief kleine luchtvaartmaatschappij en heeft daardoor ook een relatief kleine vloot. TACV Cabo Verde Airlines heeft namelijk maar 5 vliegtuigen in haar bezit. De vliegtuigen die TACV Cabo Verde Airlines in haar bezit heeft zijn van verschillende merken. TACV Cabo Verde Airlines heeft namelijk een ATR 42 500, twee vliegtuigen van het model ATR 72 500, een Boeing 737 800 en een Boeing 757 200. Met deze vliegtuigen vliegt TACV Cabo Verde Airlines naar een aantal verschillende bestemmingen in zowel het binnenland als het buitenland. Bestemmingen van de binnenlandse vluchten zijn onder ander Boa Vista, Maio, Sal, Sao Filipe en Sao Nicolau. Bestemmingen van de buitenlandse bestemmingen waar TACV Cabo Verde Airlines naartoe vliegt zijn onder andere Amsterdam, Boston, Dakar, Bissau, Las Palmas, Lissabon en Parijs – Charles de Gaulle. Wil u weten waar TACV Cabo Verde Airlines nog meer naar toe vliegt? Dan kunt u contact opnemen met de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice.

TACV Cabo Verde Airlines klantenservice

Net zoals bij vele andere luchtvaartmaatschappijen is klantentevredenheid voor TACV Cabo Verde Airlines erg belangrijk. Exact om deze reden besteedt TACV Cabo Verde Airlines ook veel aandacht aan haar klantenservice. Deze TACV Cabo Verde Airlines klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken en is onderverdeeld in een aantal onderdelen. De TACV Cabo Verde Airlines klantenservice heeft namelijk een aantal afdelingen. De afdelingen van de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice zijn als volgt: het TACV Cabo Verde Airlines klantenservice Call Centre, “Talk to TACV”, de “Central Baggage” afdeling, de verkoop afdeling genaamd “FlyTACV” en als laatste de afdeling voor de TAVC Club voor frequent flyers. Deze afdelingen zijn voor klanten van TACV Cabo Verde Airlines klantenservice allen apart te bereiken. Dit kan veelal het meest gemakkelijk door middel van het invullen van een uitgebreid contactformulier. Tevens heeft de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice een uitgebreid FAQ pagina. Hierop kunt u als klant veel antwoorden op uw potentiele vragen vinden. De TACV Cabo Verde Airlines klantenservice is duidelijk een uitgebreide klantenservice.

Contact met TACV Cabo Verde Airlines

Openingstijden TACV Cabo Verde Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers TACV Cabo Verde Airlines klantenservice

Contact met TACV Cabo Verde AirlinesNummer
Algemeen010 - 411 54 11

Overige contactmogelijkheden TACV Cabo Verde Airlines klantenservice

TACV Cabo Verde Airlines opzeggen

TACV Cabo Verde Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tacv cabo verde airlines.

TACV Cabo Verde Airlines ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met TACV Cabo Verde Airlines? Laat ons je ervaring met TACV Cabo Verde Airlines weten!
Beoordeel TACV Cabo Verde Airlines

Adres TACV Cabo Verde Airlines klantenservice

Mariniersweg 80 A
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel TACV Cabo Verde Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de TACV Cabo Verde Airlines klantenservice?