US Airways

Over US Airways

Een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen is US Airways. Het hoofdkantoor van US Airways staat in Tempe in de staat Arizona. Op 10 december 2013 is US Airways gefuseerd met American Airlines. Op dit moment gaat US Airways dan ook verder door het leven als American Airlines. US Airways is opgericht in 1937 en groeide al snel tot een van de meest populaire luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten. US Airways is op 4 mei 2004 lid geworden van de populaire alliantie Star Alliance. Echter, op het moment toen US Airways fuseerde met American Airlines sloot US Airways zich tevens aan bij een andere alliantie, namelijk Oneworld. US Airways vliegt naar 176 verschillende bestemmingen en heeft als moederbedrijf American Airlines Group. Net zoals vele populaire luchtvaartmaatschappijen heeft US Airways ook een frequent flyers programma. Het frequent flyer programma van US Airways heet Dividend Miles, De meest belangrijke hups van US Airways zijn Charlotte Douglas International Airport in Charlotte (North Carolina) en Philidelphia International Airport in Philidelphia. Voor meer informatie over de geschiedenis van US Airways kunt u contact opnemen met de US Airways klantenservice.

Vloot van US Airways

Op dit moment heeft US Airways een zeer uitgebreide en grote vloot die bestaat uit wel 340 vliegtuigen. US Airways heeft vliegtuigen van allerlei verschillende modellen en merken. De meeste vliegtuigen van US Airways zijn van het merk Airbus, maar US Airways heeft ook een groot aantal vliegtuigen van het merk Boeing en een aantal vliegtuigen van Embraer. Wilt u weten met welk model vliegtuig u precies zal vliegen? Of wilt u meer weten over welke vliegtuigen US Airways allemaal in haar vloot heeft? Neem dan contact op met de US Airways klantenservice.

US Airways klantenservice

US Airways vindt het erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Een van de manieren waarop US Airways dit probeert te bereiken is door een zeer goed lopende klantenservice voort te zetten. De US Airways klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. De US Airways klantenservice heeft namelijk een Facebook en Twitter account waardoor ze zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Hiernaast heeft de US Airways klantenservice een uitgebreide website waar veel informatie te vinden is over uiteenlopende zaken. Natuurlijk kunt u de US Airways klantenservice ook telefonisch bereiken. Dit kan op het volgende telefoonnummer: 020 2013550. Hier kunt u een vraag stellen, een tip doorgeven of een klacht bij de US Airways klantenservice neerleggen. De US Airways klantenservice kan u dus meer een aantal verschillende zaken helpen. Echter, voordat u belt met de US Airways klantenservice is het slim om eerst de site te kijken. Hier staat tevens veel bruikbare informatie op. De US Airways klantenservice is een uitgebreide klantenservice die op een aantal verschillende manieren te bereiken is.

Openingstijden US Airways klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
US Airways

Telefoonnummer US Airways klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 040 16 66
Belkosten
€ 0,15 per minuut

Adres US Airways klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

E-mailadres US Airways klantenservice

E-mailadres
onbekend

US Airways opzeggen

US Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/us airways.

US Airways ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie