US Airways

 klantenservice

Gelijk met US Airways contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Wilt u met US Airways contact over de vluchtstatus van uw reis? Of wilt u meer informatie over hoe u online kunt inchecken bij American Airways? KlantenserviceSpot.nl zorgt dat u binnen enkele seconden direct met het juiste US Airways contact nummer belt. Organisaties zetten hun contactinformatie vaak niet eenvoudig op de website, waardoor klanten veel tijd nodig hebben om met de klantenservice in contact te komen. Op de website van KlantenserviceSpot.nl vindt u daarom een handige verzameling van telefoonnummers en adressen van de meest uiteenlopende bedrijven. Met een paar klikken op de knop belt u met de NS klantenservice, Schiphol klantenservice, Bol.com klantenservice of het Univé contact nummer. Lees verder hoe u rechtstreeks met US Airways contact opneemt.

Met US Airways contact, een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen

Na de oprichting van US Airways in 1937 groeide de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij uit tot een van de grootsten van de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van US Airways bevindt zich in Tempe, in de staat Arizona. Op 10 december 2013 fuseerde het bedrijf met American Airlines, waardoor de naam van US Airways ook is veranderd. US Airways behoorde voor de fusie al tot de Star Alliance, maar is na de fusie ook aangesloten bij de Oneworld alliantie. US Airways vliegt naar maar liefst 176 bestemmingen en biedt net als vele andere luchtvaartmaatschappijen een frequent flyer programma aan. Met dit programma spaart u tijdens uw reizen voor interessante aanbiedingen. De belangrijkste hubs voor de luchtvaartmaatschappij zijn Charlotte Douglas International Airport in Charlotte (North Carolina) en Philadelphia International Airport in Philadelphia. Op dit moment bestaat de vloot van de vliegtuigmaatschappij uit 340 vliegtuigen, onder meer van Boeing en Embraer. Voor meer geschiedenis of bedrijfsgegevens over US Airways neemt u contact op met de klantenservice van het bedrijf.

Met US Airways contact via de website

Voor actuele reisinformatie, het online inchecken of een reis plannen bij US Airways surft u eenvoudigweg naar de website van US Airways, oftewel American Airlines. De luchtvaartmaatschappij maakt het klanten zo eenvoudig mogelijk om zelf al allerlei zaken te regelen binnen hun eigen account. Bovendien vindt u op de website een pagina met veelgestelde vragen, waar u antwoord op allerlei onderwerpen krijgt. Zo leest u welke spullen u mag meenemen als handbagage, hoe u een reservering kunt wijzigen, wat u kunt doen bij een vertraging en hoe u bepaalde zitplaatsen kunt vastleggen. Ook ziet u welke reisdocumenten u moet meenemen op uw vlucht, hoeveel ruimbagage u kunt meenemen en welk entertainment er aanwezig is op de vlucht. Lukt het niet om de vragen op de website te beantwoorden? Dan neemt u natuurlijk met US Airways telefonisch contact op.

Met US Airways bellen voor uw vragen

Heeft u vragen die u liever persoonlijk aan een medewerkers van US Airways of American Airlines stelt? Dan belt u met US Airways op het telefoonnummer +31 900 040 1666. Het bellen naar US Airways of American Airlines kost 12 eurocent per minuut via een vaste telefoonlijn. Voor het telefoonnummer in de Verenigde Staten belt u met +1 800 433 7300. Het telefoonnummer is voor US Airways contact dagelijks geopend. U kunt hier allerlei vragen stellen over uw vlucht, bijgeboekte hotels, cruises en auto’s of over technische ondersteuning bij uw account op de website.

Contact met US Airways

Openingstijden US Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers US Airways klantenservice

Contact met US AirwaysNummer
Algemeen0900 - 040 16 66

Overige contactmogelijkheden US Airways klantenservice

US Airways opzeggen

US Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/us airways.

US Airways ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met US Airways? Laat ons je ervaring met US Airways weten!
Beoordeel US Airways

Adres US Airways klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de US Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de US Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel US Airways Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de US Airways klantenservice?