WOW Air

 klantenservice

Over Wow Air

WOW Air is een IJslandse budgetluchtvaartmaatschappij. De maatschappij verzorgt vluchten tussen IJsland en Europese of Noord-Amerikaanse steden. In Europa vliegt de maatschappij onder meer op Amsterdam, Düsseldorf en Berlijn. In Noord-Amerika vliegt WOW Air op San Fransisco, Los Angeles, Washington D.C., Boston, Toronto en Montreal.

De nog relatief jonge vliegmaatschappij is in november 2011 opgericht. Op 31 mei 2012 maakte WOW Air haar eerste vlucht naar Parijs. De luchtvaartmaatschappij is opgericht door Skúli Mogensen, die in 2011 tot zakenman van IJsland werd verkozen. In oktober van 2012 nam WOW Air de concurrent Iceland Express over. In 2014 vervoerde de luchtvaartmaatschappij al haar miljoenste passagier. De maatschappij wil goedkope vluchten aanbieden, maar deze altijd met een glimlach en onvergetelijke service te leveren.

Er werken ongeveer 250 medewerkers bij WOW Air. Daarnaast beschikt de maatschappij over vier Airbus A320’s. Dit vliegtuig is goed geschikt voor de korte vluchten tussen Ijsland en Europa. Voor de vluchten naar Noord-Amerika zet WOW Air de A321 in. Sinds het voorjaar van 2014 beschikt WOW Air over de jongste luchtvaartvloot van Ijsland.

Naast het aanbieden van vluchten kunt u bij WOW Air ook terecht voor autoverhuur, hotels of tours en activiteiten in Ijsland.

WOW Air Club

U kunt gratis lid worden van de WOW Air Club. Na uw inschrijving krijgt u de nieuwsbrief en ontvangt u de laatste aanbiedingen. Dit lidmaatschap is gratis en altijd opzegbaar.

Contactgegevens

De basis van WOW Air is de luchthaven Keflavik in Ijsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Reykjavik, aan de Katrínartún 12, 105.
U kunt uw vragen, opmerkingen of informatie telefonisch stellen aan de klantenservice: 020-2623660. De klantenservice is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00-20.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar wow@wow.is, of het contactformulier op de website invullen.

Contact met WOW Air

Openingstijden WOW Air klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers WOW Air klantenservice

Contact met WOW AirNummer
Algemeen020 - 262 36 60

Overige contactmogelijkheden WOW Air klantenservice

WOW Air opzeggen

WOW Air direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wow air.

WOW Air ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met WOW Air? Laat ons je ervaring met WOW Air weten!
Beoordeel WOW Air

Adres WOW Air klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de WOW Air klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de WOW Air klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel WOW Air Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de WOW Air klantenservice?