Converse

Converse is een schoenenmerk dat sinds zijn oprichting in 1908 onverminderd populair is gebleven. De effen All Star met zijn bekende logo wist de harten van velen te veroveren. Ook vandaag de dag wordt het bekendste ontwerp door iedereen gedragen: skaters, hipsters en fashionista’s weten de schoen allemaal feilloos met hun kledingstijl te combineren. Maar Converse is nog meer dan alleen dat. Zo voert het merk allerhande sneakers, maar ook ander schoeisel waaronder zelfs snowboots. Converse is door de jaren heen altijd inventief gebleven. Vandaag de dag heeft u ook binnen de kleding- en accessoirelijn van dit merk een ruime keuze.

Creativiteit en authenticiteit: Converse is een merk voor iedereen

De Amerikaanse schoenenfabrikant produceert trendy items die helemaal passen bij sportieve en casual looks. Converse staat voor het uitdragen van een authentieke straatcultuur, een cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Converse draagt creativiteit hoog in het vaandel. Dit merkt u niet alleen in de ontwerpen van de al ruim honderd jaar oude fabrikant, maar ook in de vele manieren waarop u de items kunt combineren. Behalve creativiteit wil Converse ook authenticiteit uitdragen. De ontwerpen van Converse zijn over de hele wereld verkrijgbaar.

Contact met Converse

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht betreffende Converse of een product dat u van dit merk heeft aangeschaft? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Nederlandstalige klantenservice van het bedrijf. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 18.00 bereikbaar middels het telefoonnummer 020 2415768. Indien u hier de voorkeur aan geeft, kunt u ook per e-mail met de klantenservice communiceren. Converse streeft ernaar uw bericht binnen een werkdag te beantwoorden.

Instagram: https://www.instagram.com/converse/

Openingstijden Converse klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
10:00 -18:00
Zondag
gesloten
Converse

Telefoonnummer Converse klantenservice

Telefoonnummer
020 2415768
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Converse klantenservice

Converse Netherlands B.V., Colosseum 1
1213 NL Hilversum

E-mailadres Converse klantenservice

Converse opzeggen

Converse direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/converse.

Converse ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Converse”

  1. Teleurgesteld

    Super leuke schoenen… helaas braken veters heel snel door.. en zool laat los!ook de ringetjes waar de veters doorheen gaan geven af aan de schoen. Dit blijft zichtbaar. Erg jammer dat ik hier €95 voor moet betalen

Plaats een reactie