Dockers

Dockers geldt al meer dan dertig jaar als dé marktleider op het gebied van kaki broeken. Deze staan ook wel bekend als chino’s. De broeken werden in 1986 voor het eerst op de markt gebracht om mannen van meer casual en comfortabele kledij te kunnen voorzien. De populariteit van het merk is sindsdien nooit meer afgenomen. Dockers voert een breed productaanbod met verschillende fits, waardoor iedereen de chino kan vinden die precies bij zijn figuur past. Regelmatig worden er nieuwe series gelanceerd. Dockers broeken worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en slijtvastheid. Dockers Nederland is onderdeel van het wereldwijd bekende jeansmerk Levi’s Strauss.

Duurzaam ondernemerschap

Dockers vindt het niet alleen belangrijk u kleding te bieden die garant staat voor een optimale kwaliteit en draagervaring, maar heeft ook oog voor het milieu. Dockers weet dat zelfs de kleinste aanpassingen van belang zijn om een verschil te kunnen maken. De ontwerpers zijn constant bezig met het bedenken van aanpassingen die bijvoorbeeld het waterverbruik terugdringen. Vandaag de dag zijn voor dit specifieke doel zelfs al twintig verschillende technieken ontwikkeld. Koopt u een kaki broek oftewel chino bij Dockers, dan weet u dat u een product in handen heeft dat gemaakt is met het hoogste besef van verantwoordelijkheid.

Contact met Dockers

Dockers streeft ernaar u producten van de hoogste kwaliteit te bieden. Bent u desondanks niet tevreden en wilt u een klacht indienen? Of heeft u een vraag of opmerking over Dockers of een van zijn producten? Neemt u dan op werkdagen telefonisch contact op met de klantenservice middels 0800 46362 537. De helpdesk is tussen 08.00 en 18.00 bereikbaar. Tevens is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen.

Instagram: https://www.instagram.com/dockerskhakis/

Openingstijden Dockers klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -18.00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
08:00 -18:00
Zondag
08:00 -18:00
Dockers

Telefoonnummer Dockers klantenservice

Telefoonnummer
0800 46362 537
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Dockers klantenservice

Levi Strauss Nederland B.V., De Ruijterkade 146,
1011 AC Amsterdam,

E-mailadres Dockers klantenservice

E-mailadres

Dockers opzeggen

Dockers direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dockers.

Dockers ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Dockers”

  1. Dit zijn ECHT de klassieke broeken. Maar nog steeds ontzettend trendy. Koop ze al jaren en stellen nooit teleur!

  2. Classic chinos! Mijn vader kocht ze ook altijd en ik draag ze tegenwoordig ook. Echt goede kwaliteit!

Plaats een reactie