Goosecraft

Het Nederlandse merk Goosecraft levert u enkele van de prachtigste lederen jacks. Dit doet het modebedrijf al sinds zijn oprichting in 2006. Elk artikel van dit label is uniek omdat het met de hand wordt vervaardigd. Goosecraft laat zich voor zijn ontwerpen inspireren door de modetrends uit het verleden en combineert deze met het huidige modebeeld om zo tot unieke producten te komen. Het in Amsterdam gevestigde Goosecraft is opgericht door een groep personen met een gedeelde passie voor lederen jacks. Goosecraft komt elk seizoen met verrassende ontwerpen, die al vanaf een besteding van 20 euro bij u thuis worden bezorgd.

Ontwerpen van exclusieve materialen

Alhoewel leder altijd de pijler van dit merk zal blijven, is Goosecraft ook mode-items van andere materialen gaan produceren. Dit omdat het merk zich ook bewust is van de huidige wereld waarin we leven. De moderne en tegelijkertijd tijdloze collecties van Goosecraft zijn van onvergelijkbare kwaliteit. De lederen mode-items zijn gemaakt van exclusieve ledersoorten zoals geitenleder en schapenleder. Ook ontwerpt Goosecraft damesjassen van wol in combinatie met stretchmateriaal. Behalve jassen vervaardigt het Nederlandse merk ook andere kledingstukken en tassen. Goosecraft noemt zijn mode een label voor de verborgen rebellen.

Contact met Goosecraft

Met zijn hoge kwaliteit producten streeft Goosecraft al jaren een optimale klanttevredenheid na. Bent u echter niet tevreden over een product dat u bij dit modebedrijf heeft aangeschaft? Of heeft u een vraag of opmerking over een product of Goosecraft in het algemeen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u door gebruik te maken van het telefoonnummer 020 2402840. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en 12.30 en 17.00 beschikbaar. Op vrijdagmiddag sluit de klantenservice een uurtje eerder.

Openingstijden Goosecraft klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Goosecraft

Telefoonnummer Goosecraft klantenservice

Telefoonnummer
020 2402840
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Goosecraft klantenservice

Rigakade 20-3
1013BC, Amsterdam

E-mailadres Goosecraft klantenservice

E-mailadres

Goosecraft opzeggen

Goosecraft direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/goosecraft.

Goosecraft ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Goosecraft”

  1. Van mijn zoon een prachtig jack gekregen van Goosecraft. Ik heb er zelf ook nog even rondgekeken en nog 1 besteld. Erg mooie jacks.

  2. Voor de 2e keer een nieuw jack besteld. ECHT SUPER! Ontzettend goede service en kwaliteit.

  3. Super gave leren jacks. Heb er nu 1 sinds een aantal maanden en je merkt dat de kwaliteit subliem is. Heel blij mee

Plaats een reactie