Haarpro

Haarpro.nl is een van origine Nederlandse webwinkel voor haarprofessionals. De winkel werd in 2009 opgericht en biedt een ruim aanbod aan exclusieve en professionele haarverzorgings- en stylingproducten. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn producten verkrijgbaar. Het assortiment wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe artikelen, maar ook met nieuwe merken. Aangezien de oprichters van de webshop allebei professionals uit de haarwereld zijn, kunt u bij Haarpro ook terecht voor gedegen adviezen op het gebied van haar(kleur)producten. Uiteraard zijn alle producten die in de webshop worden aangeboden scherp geprijsd. Haarpro is onderdeel van het overkoepelende Moon B.V.

Een kapsalon en winkel in Amersfoort

Naast een uitgebreide webshop heeft Haarpro ook een kapsalon en een winkel in Amersfoort. Bij deze winkel kunt u niet alleen als professional, maar ook als particulier terecht. De in de winkel aanwezige specialisten voorzien u graag van hun gedegen advies. Ook kunt u ervoor kiezen om uw online bestelde producten in de winkel af te halen. De winkel is op werkdagen geopend tussen 08.30 en 17.00 en is te vinden aan Kosmonaut 14. Dit is hetzelfde adres als het hoofdkantoor.

Contact met Haarpro

Haarpro.nl streeft met zijn brede assortiment en professionele medewerkers een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na. Mocht u ondanks dat toch een klacht hebben over de (web)winkel, of een vraag willen stellen of opmerking willen plaatsen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit kunt u op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 doen. Het telefoonnummer dat u daarvoor kiest, is 033 2600001. Heeft u buiten deze genoemde tijden een dringende vraag of een dringend probleem? Dan kunt u contact opnemen middels het mobiele nummer 06 25003999.

Indien u een e-mail wenst te versturen, doet u dit via het daarvoor bestemde contactformulier op de klantenservicepagina van de webshop.

Instagram: https://www.instagram.com/haarpro.nl/

Openingstijden Haarpro klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Haarpro

Telefoonnummer Haarpro klantenservice

Telefoonnummer
033 2600001
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Haarpro klantenservice

Kosmonaut 14
3824MK, Amersfoort

E-mailadres Haarpro klantenservice

E-mailadres
onbekend

Haarpro opzeggen

Haarpro direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/haarpro.

Haarpro ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Haarpro”

  1. Via mijn kapper op deze website terechtgekomen. Super goede producten, erg blij mee. Wel iets duurder dan de spullen die in de drogist liggen.

  2. Tip van mijn kapper. Super goede producten, ben hier echt heel erg blij mee. Mijn haar zit gewoon veel beter dan het product wat ik hiervoor gebruikte.

  3. Zelf heb ik krullen en ik vind het super leuk dat jullie heel veel producten hebben voor Curly Girlsss

Plaats een reactie