Haarshop

Bij webwinkel Haarshop bent u aan het juiste adres voor producten op het gebied van haarverzorging. Naast de meest populaire kappersproducten vindt u er ook tal van artikelen op het gebied van make-up en overige verzorging. Stuk voor stuk zijn ze ontwikkeld voor professionals, wat inhoudt dat ze over speciale ingrediënten en formules beschikken die de beste resultaten leveren. In totaal telt de webshop meer dan zestig verschillende professionele merken, uiteraard haarscherp geprijsd. Bij de webshop, maar ook in de fysieke winkel in Duiven, zijn medewerkers in dienst die jarenlange praktijkervaring hebben en u kunnen helpen bij het vinden van de voor u meest geschikte producten.

De verhuur van cursusruimtes en faciliteiten in Duiven

Haarshop kan het grootste deel van zijn producten tegen een in vergelijking met andere aanbieders aanzienlijk lagere prijs aanbieden. Dit komt doordat de winkel alleen rechtstreeks inkoopt bij leveranciers. Bovendien koopt Haarshop geen restpartijen op, waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogst mogelijke kwaliteit. De winkel in Duiven -waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd- biedt daarnaast ruimte voor professionals om cursussen te geven. De trainingsruimte in Duiven biedt verschillende wasbakken, kapplekken en alle andere faciliteiten die u en uw trainees nodig hebben.

Contact met Haarshop

Haarshop streeft ernaar om u producten en een klantenservice van de hoogste kwaliteit te bieden. Mocht u ondanks dat toch een klacht hebben, of wilt u een vraag stellen of een algemene opmerking plaatsen, dan kunt u dit telefonisch doen bij de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 026 3210966. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.30 en 17.30 bereikbaar. Verstuurt u uw vraag, klacht of opmerking schriftelijk, dan krijgt u daarop binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Instagram: https://www.instagram.com/haarshop.nl/

Openingstijden Haarshop klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Haarshop

Telefoonnummer Haarshop klantenservice

Telefoonnummer
026 3210966
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Haarshop klantenservice

Haarshop Professional, Ratio 16b
6921RW, Duiven

E-mailadres Haarshop klantenservice

Haarshop opzeggen

Haarshop direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/haarshop.

Haarshop ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “Haarshop”

  1. Goede ervaringen met Haarshop.nl. Ik heb de mensen persoonlijk leren kennen en het zijn echt mensen die aandacht besten aan hun assortiment en niet snel marge willen maken! Top zaak

  2. Probeer zelf te leren om kapper te worden. Heb hier een aantal producten besteld, waaronder ook een oefenhoofd. Is allemaal netjes en snel bezorgd.

  3. Waanzinnig goede producten! Vriendelijke service en snelle verzending. x-x-x Sonja

  4. Wij kopen altijd de producten van Kerastase van jullie voor in onze salon. Super leuk!!

Plaats een reactie