Noppies

Noppies is het merk bij uitstek voor iedere zwangere vrouw met een geheel eigen stijl. Het merk is ruim twintig jaar geleden ontstaan als merk met positiekleding. Noppies verkoopt niet alleen zwangerschapskleding, maar ontwerpt en ontwikkelt het ook. Zo vindt u op de website niet alleen kleding van merken zoals Esprit, Supermom en Queen Mum, maar ook het eigen merk Noppies. Het doel van Noppies is het maken van positiekleding die én mooi én prettig draagbaar is. Zodat u tijdens uw zwangerschap niet alleen kunt stralen in de mooiste kleding, maar zich ook nog eens comfortabel voelt. In de loop der tijd is de lijn uitgebreid met kleding voor zuigelingen en kinderen tot zes jaar. Ook is er een relatief nieuwe lijn voor tieners: NOP.

Altijd verzekerd van de nieuwste mode

Noppies is wereldwijd bekend en verkoopt zijn artikelen dus eveneens ver buiten de grenzen van Europa. De belangrijkste markten zijn de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Canada. De collecties positiekleding, voedingskleding, baby- en kinderkleding worden, evenals de tienerlijn, twee keer per jaar geheel vernieuwd. Elk jaar wordt er een compleet nieuwe zomer- en wintercollectie uitgebracht. Zo bent u er dus van verzekerd uzelf en uw kleine in de nieuwste en de meest trendy mode te kunnen steken.

Contact met Noppies

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over Noppies of een zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het modebedrijf. Dit doet u middels het telefoonnummer 085 0681100. De telefonische klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 bereikbaar. Ook is het mogelijk om een vraag te stellen via Whatsapp. Hiervoor gebruikt u het mobiele telefoonnummer 06 31306667. Het invullen van een contactformulier via de website behoort ook tot de mogelijkheden.

Instagram: https://www.instagram.com/noppiesofficial/

Openingstijden Noppies klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17.00
Dinsdag
09:00 -17.00
Woensdag
09:00 -17.00
Donderdag
09:00 -17.00
Vrijdag
09:00 -17.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Noppies

Telefoonnummer Noppies klantenservice

Telefoonnummer
085 0681100
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Noppies klantenservice

Poseidonweg 17
8239 DK, Lelystad

E-mailadres Noppies klantenservice

E-mailadres

Noppies opzeggen

Noppies direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/noppies.

Noppies ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Noppies”

  1. Super goede shirtjes en rompers. Natuurlijk zijn deze elders goedkoper te verkrijgen, maar je merkt wel kwaliteitsverschil.

  2. Noppies is het A merk voor kinderkleding en ook heel leuk voor moeders. Ga hier zeker weer kleding halen bij mijn 3e haha 😉

  3. Heerlijke kleding, ook voor de kids is het heel leuk! Mooie leggings 🙂

  4. Dit is toch echt een super merk! Heb het veel gedragen. Bij zowel de 1e als de 2e ! Top winkel.

  5. Voor een vriendin heb ik kleding bij noppies gekocht. Het zat erg goed en ze is onlangs ook zelf gaan bestellen.

  6. Leuke kleding, heb er veel plezier van gehad.

  7. Hi, tijdens mijn zwangerschap heb ik veel kleding van noppies gedragen en ben zeer tevreden. Goede kwaliteit en ook trendy!

Plaats een reactie