Constyle

Constyle is een modewinkel en -webshop van Nederlandse bodem. U bent er aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar trendy en betaalbare kleding voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s. Met het ruime aanbod aan accessoires maakt Constyle het u makkelijk om uw outfit helemaal af te maken. Bij elke aankoop ontvangt u spaarpunten, de zogeheten Constyle Credits. Deze kunt u onbeperkt inwisselen tegen een voucher. Online bestellingen kunnen ook in Vlaanderen worden bezorgd. Voor alle bestellingen met een minimale waarde van 50 euro geldt zowel binnen Nederland als Vlaanderen gratis verzending.

Dé verkoopspecialist op het gebied van COJ Denim

Constyle mag zich op het gebied van COJ Denim een echte verkoopspecialist noemen. COJ staat voor Cup of Joe, een Nederlands denimlabel dat al ruim dertig jaar betaalbare spijkerbroeken voor zowel dames als heren ontwerpt. Constyle is de enige winkel binnen Nederland en Vlaanderen waar alle beschikbare modellen altijd verkrijgbaar zijn. Spijkerbroeken van Cup of Joe zijn echte essentials in ieders garderobe. De professioneel ontworpen collecties worden volgens de geldende standaarden in Turkije vervaardigd. Zo doet u een betaalbare, maar ook een verantwoorde aankoop.

Contact met Constyle

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over Constyle of een aankoop die u er heeft gedaan? Of wilt u het modebedrijf van een tip voorzien? Neem u dan op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 telefonisch contact op met de klantenservice via het nummer 085 0607645. Tijdens feestdagen is de klantenservice van Constyle gesloten. Geeft u hier de voorkeur aan, dan kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Constyle streeft ernaar uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Instagram: https://www.instagram.com/constyle.nl/

Openingstijden Constyle klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
10:00 -17:00
Dinsdag
10:00 -17:00
Woensdag
10:00 -17:00
Donderdag
10:00 -17:00
Vrijdag
10:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Constyle

Telefoonnummer Constyle klantenservice

Telefoonnummer
085 0607645
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Constyle klantenservice

Constyle B.V., Mariastraat 18L
1404 HN Bussum

E-mailadres Constyle klantenservice

E-mailadres

Constyle opzeggen

Constyle direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/constyle.

Constyle ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie