Electro World

Over Electro World

Electro World is een van de grootste elektronica-dealers in Europa. Momenteel wordt Electro World gerund vanuit Zweden, maar het heeft eerder ook vestigingen gehad in onder andere Tsjechië, Polen, Griekenland en Turkije. Hiernaast is het een van de grootste Nederlandse franchiseformules. Het elektronicabedrijf staat bekend dat het innovatieve kwaliteitsproducten verkoopt voor een portemonnee-vriendelijke prijs. De selecte van de producten bij Electro World loopt dan ook uitermate specialistisch. De absolute experts op het gebied van technologie en elektronica kiezen de producten uit die bij Electro World verkocht worden. Ook is de hele winkelformule van Electro World erop ingericht om klanten zo deskundig mogelijk ten woord te kunnen staan. De twee belangrijkste kernwaarden van Electro World is dat u de beste selectie aangeboden krijgt en hiernaast de allerbeste service. Electro World wil dat haar klanten optimaal kunnen genieten van de aangeschafte producten. Mocht u toch een vraag of opmerking hebben over een van de producten van Electro World, dan kunt u altijd terecht bij de Electro World klantenservice. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende manieren waarop u de klantenservice van Electro World kunt bereiken.

Electro World Klantenservice

Electro World wil alleen het beste voor klanten. Daarom ligt de nadruk van alle werknemers van het bedrijf erop om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en helpen waar nodig. De klantenservice van Electro World is hier geen uitzondering op. Er zijn verschillende manieren om het uiterst deskundige serviceteam te bereiken. Als u een vraag heeft over een aangeschaft product of een bestelling in de webwinkel kunt u contact opnemen met 035 303 2500. Het Electro World klantenserviceteam is op dit nummer van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.Als u een vraag heeft over een van de Electro World vestigingen of een ter plekke aangeschaft product, kunt u het beste het telefoonnummer opzoeken in de online module. Op de website kunt u dan uw postcode invullen of de plaats waar de winkel staat. Per vestiging vindt u vervolgens de contactgegevens, zoals het telefoonnummer maar ook de email en het exacte adres. Stuurt u liever een mail? Dat kan ook! Via het online e-mailformulier dat u op de Electro World klantenservice pagina vindt. Het serviceteam streeft ernaar uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, in elk geval binnen twee dagen.

Reparaties

Als er een technische malfunctie is aan uw Electro World product kunt u ook altijd terecht bij de Electro World klantenservice. Zo is er een team van experts dat gespecialiseerd is in het repareren van elektronische producten. Veel Electro World-winkels hebben hun eigen technische dienst zodat u snel geholpen kan worden. Als u uw product online hebt aangeschaft of liever per e-mail een reparatieverzoek doet kunt u hiervoor terecht op de website onder het kopje ‘reparatie verzoek’. De Electro World monteurs zullen u dan zo snel mogelijk uit uw vervelende situatie komen helpen!

Openingstijden Electro World klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Electro World

Telefoonnummer Electro World klantenservice

Telefoonnummer
035 - 303 25 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Electro World klantenservice

Huizermaatweg 480
Huizen

E-mailadres Electro World klantenservice

E-mailadres
onbekend

Electro World opzeggen

Electro World direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/electro world.

Electro World ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie