Medion

 klantenservice

Over MEDION

MEDION is een Duits computerbedrijf. Het is opgestart in 1982. Het hoofdkantoor is gevestigd in Essen en heeft ook ondernemingen in de rest van Europa , Hongkong en Australië. MEDION verkoopt zijn producten ook onder andere namen zoals: Adata ,Cybercom, Cybermaxx, Life, Lifetec, Microstar, Micromaxx, Hama en Tevion. MEDION biedt u PC’s, laptops, navigatie systemen, monitoren en LCD en LED TV’s. Bestel UW MEDION product in de online MEDIONshop. Hier vindt u vele bekende hardware producten zoals computers, laptops en IT accessoires, de wegwijzende MEDION GoPal navigatiesystemen, maar ook consumenten elektronica in de categorie TV en home cinema met de nieuwste technieken zoals hoogwaardige Full HD televisies (LCD en LED) en Blu-Ray spelers. Functionele elektronica producten in de beste kwaliteit met een briljant design en een zeer gunstige prijs / kwaliteit verhouding. Dat is de filosofie van MEDION.

Veelgestelde vragen en MEDION Service Portal

In het MEDION service portal wil MEDION  u de beste service bieden. Volg de status van uw service transacties, vind handleidingen, passende downloads of krijg antwoord op eventuele vragen. Wanneer u uw producten onder uw naam registreert kunt u, zonder dat u de hele site hoeft af te zoeken, over al deze zaken beschikken.. Mocht uw product onverhoopt defect zijn geraakt kunt u via het Portal altijd bijhouden wat de status is van uw probleem. Heeft u behoefte aan een meer persoonlijk contact ? Ook dan kan u via de service portal op meerdere manieren met een van de medewerkers van de klantenservice van MEDION in contact treden.

Als u weet welk FAQ ID u nodig hebt voert u het in op de website en klikt op ‘Zoeken’. Uw tevredenheid vindt de klantenservice van MEDION zeer belangrijk. Daarom bieden zij u de gelegenheid aan om naast de hotline ook per e-mail contact met hen op te nemen. Zo kunt u telefoonkosten besparen en krijgt u ook via deze weg antwoord op uw vragen. U vindt op de website een overzicht van de online-teams onderverdeeld per afdeling, die uw vragen per e-mail direct beantwoorden. Door op het juiste contactformulier te klikken, komt uw aanvraag bij de juiste afdeling terecht. Vul daarna aansluitend de benodigde velden in het contactformulier in en klik op “Verzenden”.

Heeft u een technisch probleem en heeft u geen oplossing gevonden met de on-line services “Veelgestelde vragen”, “Stuurprogramma’s downloaden” en/of “Handleidingen”? Het serviceteam staat u dan graag te woord voor al uw vragen rondom uw MEDION product.

Social Media

U kunt ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Medion. Zo kunt u op MEDION Duitsland uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook op Twitter kunt u MEDION bereiken via @medion.

Verder kunt u ook met de QUICK LOGIN inloggen op uw persoonlijke plek op de website: myMEDION. Hier biedt MEDION u een compleet scala aan diensten. Lees het laatste nieuws, specifieke product informatie, vind handleidingen of blijf op de hoogte van de actuele status van een lopende service afhandeling – het gemak dient de mens.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van de shop van Medion. U kunt telefonisch bestellen via het telefoonnummer 0800-0201281. De openingstijden van de shop zijn van  maandag t/m vrijdag 8.30 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Op feestdag is de shop bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur.

Contact met Medion

Openingstijden Medion klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Medion klantenservice

Contact met MedionNummer
Algemeen0900 - 235 25 34

Overige contactmogelijkheden Medion klantenservice

Medion opzeggen

Medion direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/medion.

Medion ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Medion? Laat ons je ervaring met Medion weten!
Beoordeel Medion

Adres Medion klantenservice

John F. Kennedylaan 16-A
Panningen

Laat ons je ervaring met de Medion klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Medion klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Medion Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Medion klantenservice?