Megapool

 klantenservice

Over Megapool

In 1995 werden 26 van de 31 winkels van de failliete elektronicaketen Van Dijk Groep in Doetinchem overgenomen door de Harense Smid en in 2000 De Grote Een in Hengelo. In 2004 werden 25 filialen van de keten Megapool en hun merknaam na een faillissement overgenomen. Deze winkels werden heropend als Harense Smid winkels. In 2006 was de Harense Smid echter genoodzaakt een reorganisatie door te voeren. 22 juni 2009 werden nog eens 7 filialen van Mikro Electro overgenomen. Daarmee is ook het complete personeel van die filialen, 45 werknemers, overgenomen door de Harense Smid. Het betreft hier de filialen in ’s Hertogenbosch, Tilburg Emmapasage, Waalwijk, Rijen, Oisterwijk, Schijndel en Vught. Vanaf maart 2009 heeft men de website Megapool.nl nieuw leven in geblazen. Op 14 juni2011 werd de keten Leo van Schaijik Osnabrugge met filialen in Arnhem, Cuijk, Nijmegen, Tiel en Venray overgenomen.

Veelgestelde vragen

Op de website van Megapool kunt u heel gemakkelijk, 24 uur per dag, 7 dagen per week, de producten van Megapool bekijken. U gaat naar de productgroep van uw keuze (Huishouden, Witgoed etc.), deze staan tijdens het winkelen bovenaan in uw scherm. U ziet bij elk artikel een korte productomschrijving en een prijs. Als u meer informatie wilt over het artikel of u wilt het artikel bestellen, dan kiest u voor -[I] Meer Informatie- of -In winkelwagen-.Ook kunt u hier meer lezen over de klantenservice van Megapool. U kunt op de pagina van de klantenservice de volgende onderwerpen bekijken:

  • Veelgestelde vragen: de Megapool ‘FAQs’ pagina
  • Bestellen en betalen: uitleg over het bestelproces en onze betaalmogelijkheden
  • Bestelling laten bezorgen: uitleg over thuisbezorgen en onze installatieservice
  • Bestelling afhalen: een overzicht van onze afhaalpunten, inclusief routebeschrijving en openingstijden
  • Garantie, reparatie en retourneren: garantie, reparaties en hoe artikelen retour te sturen

Bij Megapool kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. De helpdesk staat u graag bij met raad en daad. Voor vragen, opmerkingen, bestellingen of klachten kunt u contact met de klantenservice van Megapool opnemen. Vragen en opmerkingen kunt u tot hen richten via het contactformulier, via e-mail info@megapool.nl en per post naar het adres:
Megapool
Afdeling klantenservice
Postbus 850
5340 AW Oss

Klachten kunt u schriftelijk indienen, via het contactformulier of via email (info@megapool.nl), maar helaas niet telefonisch. De klantenservice zal u zo snel mogelijk van een inhoudelijke reactie voorzien: binnen 24 uur, met een maximum binnen 1 week. Indien u er met de klantenservice ban Megapool niet uitkomt, kunt u uw klacht of geschil melden bij de Geschillencommissie van de Thuiswinkelorganisatie via www.sgc.nl

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Megapool. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina: https://nl-nl.facebook.com/webshop.megapool. Ook via Twitter kunt u Megapool bereiken, namelijk via @megapool .

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Megapool. De  klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via het telefoonnummer 0900-6342766 van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag kunt u hen bereiken en telefonisch bestellen van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Contact met Megapool

Openingstijden Megapool klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Megapool klantenservice

Contact met MegapoolNummer
Algemeen0900 - 634 27 66

Overige contactmogelijkheden Megapool klantenservice

Megapool opzeggen

Megapool direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/megapool.

Megapool ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Megapool? Laat ons je ervaring met Megapool weten!
Beoordeel Megapool

Adres Megapool klantenservice

Rijnstraat 37
Oss

Laat ons je ervaring met de Megapool klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Megapool klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Megapool Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Megapool klantenservice?