Mikro Electro

Over Mikro-Elektro

Mikro-Electro is een begrip in Zeeland en West Brabant voor veel bewoners. De daadwerkelijke geschiedenis begint al in 1966 met een nieuw fenomeen, de Cash en Carry supermarkt. Deze is begonnen in Bergen op Zoom en in 1966 werd er in Roosendaal een tweede supermarkt geopend:  “De Mikro”.  In 1973 kwam er vraag naar elektronica in de regio door populaire popmuziek en de introductie van de kleuren TV. In de Cash en Cary supermarkt kwam een speciale afdeling die voorzichtig startte met de verkoop van elektronica. Snel moest dat een speciale afdeling worden in de Cash en Carry met een eigen naam “Electro”. Het succes was direct al merkbaar en al snel volgde hetzelfde concept met veel succes in de Mikro supermarkt te Roosendaal. Door het succes van de “Electro” afdeling werd na enkele jaren de supermarkttak verkocht en kreeg de Electro afdeling een eigen winkel onder de logische naam: “Mikro-Electro”.  Toen de steden in Zeeland hun eigen Mikro-Electro vestigingen hadden werd het bedrijf verder uitgebouwd. Als eerste consumenten elektronicabedrijf is het bedrijf in Nederland gestart met de verkoop van pc’s aan consumenten. Later startte het bedrijf de verkoop van mobiele telefoons en abonnementen. In 2014 werd de vernieuwde website van Mikro.nl gelanceerd.

Veelgestelde vragen

Mikro-Electro heeft een eigen klantencontactcentrum met ervaren medewerkers. Zo heeft u altijd contact met medewerkers die het bedrijf kennen, waardoor u snel en vakkundig een antwoord op uw vragen krijgt. De klantenservice van Mikro Elektron vindt  het belangrijk dat u met uw vragen bij hen terecht kunt. U kunt op verschillende manieren met de klantenservice van Mikro Elektro  in contact komen. U kunt hen bereiken per brief, e-mail en telefoon.

Per e-mail kunt u de klantenservice van Mikro Electro 24 uur per dag bereiken, met een reactietijd tijdens werkdagen van doorgaans 24 uur.  Het e-mail adres is info@mikro.nl. Verder is het ook mogelijk om Mikro Electro te mailen via het contactformulier. Voor contactgegevens klikt u op de knop Contact op de website.

Veel informatie kunt u direct op de website van Mikro-Electro vinden. U kunt bestellen via www.mikro.nl . Op de website vindt u het assortiment en kunt u online bestellen of via de verschillende winkels. Ook kunt u via de website zelf het tijdvak opvragen waarbinnen de bezorgers uw bestelling aan huis afleveren. Ook kunt u online opvragen hoe laat de monteur komt. Wel zo handig wanneer het even druk is aan de telefoon, de website kent namelijk geen wachttijden. U kunt ook de bezorgtijd van de levering van uw pakketje via de website bekijken (niet voor pakketleveringen via PostNL)

Naast het MikroMan bezorgteam beschikt Mikro-Electro over een eigen call center waar alles gedaan wordt om uw defecte apparaat zo snel mogelijk te laten repareren. In geval van een storing aan uw groothuishoudelijke apparaat of tv (groter dan 32”/81 cm) kunt u het call center te bellen op het speciale servicenummer. U kunt uw storing ook via de website doorgeven.

Mikro-Electro is aangesloten bij de Unie van Elektrotechnische ondernemers (UNETO-VNI) en handelt volgens de algemene voorwaarden Elektrotechnische Detailhandel (AVED) die tot stand zijn gekomen in overleg met de consumentenbond. Heeft u een probleem dat niet direct tot uw volle tevredenheid opgelost kan worden in de winkel, dan kunt u terecht bij de klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Mikro-Electro. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Facebook pagina. Ook via Twitter kunt u Mikro-Electro bereiken, namelijk via (@MikroElectro.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Mikro Electro. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via de informatielijn 0165 – 598581, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00. De belkosten bedragen het standaard tarief. Voor alle informatie over de winkels, acties of aanbiedingen kunt u tijdens kantoortijden bellen met 0900 – 5224783 of de website bezoeken.

Overige opties

U kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief van Mikro-Electro en  wekelijks aanbiedingen, tips, de nieuwste folder of kortingsbonnen ontvangen in uw mailbox.

Openingstijden Mikro Electro klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Mikro Electro

Telefoonnummer Mikro Electro klantenservice

Telefoonnummer
0165 - 59 85 81
Belkosten
lokaal tarief

Adres Mikro Electro klantenservice

Rijnstraat 37
Oss

E-mailadres Mikro Electro klantenservice

E-mailadres

Mikro Electro opzeggen

Mikro Electro direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mikro electro.

Mikro Electro ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie