Pabo

 klantenservice

Over Pabo

Pabo is een erotische webshop die levert aan een groot aantal landen in Europa. Pabo noemt zichzelf dé Erotiekspecialist van Europa. Het is een Nederlandse webshop dat opereert vanuit Zeeuw Vlaanderen. Pabo bestaat al zo’n 25 jaar en is in de afgelopen paar jaren uitgegroeid tot een enorme succesformule. Het bedrijfsconcept van Pabo is “het discreet aanbieden van een breed en prikkelend assortiment, met respect voor ieders wensen en levensstijl”. Dit bedrijfsconcept bleek dus succesvol, want al meer dan 25 jaar heeft Pabo een toppositie in de erotiekbranche. Op dit moment levert Pabo, zoals eerder gezegd, niet enkel aan Nederland. Pabo levert namelijk ook aan een groot aantal andere landen in Europa en heeft daardoor miljoenen klanten. De landen waaraan Pabo onder andere levert zijn België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en zelfs Polen en Tsjechië. Mensen uit al deze landen voelen zich dus aangetrokken tot deze discrete manier van werken van Pabo.

Assortiment Pabo

Pabo is dus een erotische webshop. Hun webshop bevat op dit moment meer dan 30.000 artikelen. De producten die u kunt kopen bij Pabo zijn dus allen van erotische aard. Van sexy jurkjes tot lingeriesetjes. Hiernaast specialiseert Pabo zich tevens op producten voor dames met een maatje meer. Wanneer u dus een grote cup maat heeft, bent u bij Pabo tevens aan het juist adres. Hiernaast verkoopt Pabo ook verschillende soorten seks speeltjes. Volgens Pabo zelfs verkopen ze alles “wat uw liefdesleven meer diepgang, inhoud en vorm kan geven”. Hiernaast heeft Pabo ook een groot aanbod aan erotische films. Tevens verkoopt Pabo verschillende soorten producten voor de slaapkamer, zoals luxe dekbedovertrekken. Hiernaast verkoopt Pabo ook een klein aantal aan fashion producten, zoals kleding.

Pabo klantenservice

Omdat Pabo van mening is dat een erotische webshop discreet te werk moet gaan, besteden ze daar ook veel aandacht aan. Pabo wilt namelijk dat haar klanten zeer tevreden blijven over de service die ze bieden. Ze vinden het echter ook zeer belangrijk dat de Pabo klantenservice zeer goed in elkaar zit. Daarom is de Pabo klantenservice op verschillende manieren te bereiken. De Pabo klantenservice bestaat uit een aantal onderdelen. Natuurlijk kunt u gewoonweg bellen met de Pabo klantenservice. Dit kan elke maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag kunt u de Pabo klantenservice bereiken van 10.00 in de ochtend tot en met 19.00 in de avond. Op zaterdag kunt u de Pabo klantenservice bereiken van 10.00 tot 15.00. De telefonische Pabo klantenservice is echter wel gesloten op zon- en feestdagen. Hiernaast is het ook mogelijk om de Pabo klantenservice te bereiken per email. De Pabo klantenservice streeft ernaar om binnen twee werkdagen te reageren om het bericht dat u heeft achtergelaten. De Pabo klantenservice werkt dus snel en discreet.

Contact met Pabo

Openingstijden Pabo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Pabo klantenservice

Contact met PaboNummer
Algemeen0900 - 722 63 64

Overige contactmogelijkheden Pabo klantenservice

Pabo opzeggen

Pabo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pabo.

Pabo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Pabo? Laat ons je ervaring met Pabo weten!
Beoordeel Pabo

Adres Pabo klantenservice

Walsoordensestraat 70
Walsoorden

Laat ons je ervaring met de Pabo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Pabo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Pabo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Pabo klantenservice?