Saturn

 klantenservice

Over Saturn

Saturn is een Duitse elektronicasupermarkt. Ze maakt, evenals Media Markt, deel uit van van de Media-Saturn Holding, die op zijn beurt weer deel uitmaakt van de METRO Group. De vestiging te Hamburg is de grootste elektronicawinkel ter wereld. In 2003 lag de omzet van de Saturn-Markt rond 1,9 miljard euro. Saturn wordt ook wel “de blauwe reus” genoemd. De eerste vestiging werd in 1962 geopend aan de Hansaring te Keulen. De eigenaar, het echtpaar Waffenschmidt, bood op een oppervlakte van 120 m² diverse elektronica aan, overwegend aan diplomaten. Pas vanaf 1969 werd er elektronica aan particulieren verkocht. In 1990 werd de Saturn noor de Media Markt overgenomen. Dit zien we terug in Nederland: de Saturn winkels die er hier waren, zijn per 1 oktober 2014 veranderd in de Mediamarkt. Juist door deze omschakeling is de Saturn/Mediamarkt klantenservice erg belangrijk als middelpunt.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent de overname door de Mediamarkt kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over wat u kunt doen als u recent een aankoop of aanbetaling bij Saturn heeft gedaan en u zich afvraagt wat er nu met uw aanbetaling gebeurt. Ook voor vragen met betrekking tot de Saturn online winkel, de Media Markt en wat er zoal gaat veranderen kunt u terecht bij de veelgestelde vragen sectie. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Saturn klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Saturn klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Mediamarkt en Saturn Facebook. Deze manier van de Saturn klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Saturn bereiken via @Saturn en @Mediamarkt_NL. Als de medewerkers van de Saturn klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIN of YouTube proberen.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Saturn klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0800 0366 voor al uw vragen. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur te bereiken en is gratis te bereiken.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Saturn klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van Saturn voor klachten of tips. Dit doet u door een brief te sturen naar PowerService Nederland B.V., t.a.v. Saturn Klantenservice, Prins Alexanderplein 32-36, 3067 GC, Rotterdam.

Contact met Saturn

Openingstijden Saturn klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
21 -18:00
Zaterdag
10:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Saturn klantenservice

Contact met SaturnNummer
Algemeen0800 - 03 99

Overige contactmogelijkheden Saturn klantenservice

Saturn opzeggen

Saturn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/saturn.

Saturn ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Saturn? Laat ons je ervaring met Saturn weten!
Beoordeel Saturn

Adres Saturn klantenservice

Prins Alexanderplein 32-36
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Saturn klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Saturn klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Saturn Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Saturn klantenservice?