Scapino

 klantenservice

Over Scapino

Scapino werd opgericht als een schoenenzaak in de Drentse plaats Assen. Deze schoenenzaak heette toen nog Ziengs Schoenen en werd gerund door Berend Ziengs. Ziengs besloot in de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn kleine schoenenwinkel uit te bereiden tot een schoenenzaak die meer gericht was op de budgetshoppers. Hieruit ontstond Scapino. Berend Ziengs heeft Scapino nog een aantal jaren gerund, maar in de jaren ’80 namen zijn zonen Bert en Henk het van hem over. Op dit moment is Scapino een goedlopende schoenenzaak die niet enkel in Nederland, maar ook in het buitenland opereert. Scapino heeft anno 2014 vestigingen verspreid over drie landen. In Nederland zijn er 200 vestigingen van de Drentse schoenenzaak te vinden, in België 30 en in Duitsland zijn er vier vestigingen te vinden van de populaire schoenenzaak. Het hoofdkantoor van Scapino staat nog steeds in de plaats waar het allemaal begonnen was, in Drenthe. Scapino is de herkennen aan het rood met gele loge en de sobere inrichting van de winkels. Op dit moment heeft Scapino zo’n 3500 werknemers in dienst. Verder is Scapino in 1997 overgenomen door Vendex KBB. Echter, op dit moment is het niet meer in handen van Vendex KBB. In 2002 is het namelijk over genomen door Retail Network, en in 2006 is het wederom van eigenaar veranderd. Sinds 2006 behoort Scapino tot de Maastrichtse Macintosh Retail Group.

Assortiment Scapino

Scapino is een budget zaak die lang niet alleen meet schoenen verkoopt maar ook normale kleding, en verschillende soorten sportkleding. Ook kunnen er bij Scapino veel verschillende soorten wintersport kleding gekocht worden tijdens het wintersportseizoen. Echter, wintersport kleding is niet het enige soort sportkleding dat gekocht kan worden bij Scapino. Voor bijna elke sport is er goede kleding te vinden bij de Scapino. Verder is Scapino ook een geschikte winkel om verschillende soorten voetbalschoenen en voetbalsokken te kopen. Hiernaast verkoopt Scapino vaak ook artikelen zoals rollerschaatsen, regenlaarzen, pantoffels, en verschillende soorten sokken. Ook bent u voor sportieve rugzakken bij Scapino aan het juiste adres. Kortom, bij Scapino kunnen allerlei verschillende soorten kleding gekocht worden. Het is namelijk niet alleen een schoenenwinkel!

Scapino klantenservice

Net zoals elke andere winkel vindt Scapino het erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over de winkels zelf en over de producten die zij leveren. De Scapino klantenservice is dus erg belangrijk voor Scapino. Bij de Scapino klantenservice kunnen klanten terecht voor vragen over Scapino, voor klachten over Scapino, voor opmerkingen over Scapino en voor tips voor Scapino. Het is dus belangrijk dat de Scapino klantenservice goed bereikbaar is. Gelukkig is dat voor Scapino ook het geval. Naast een uitgebreide vraag en antwoordpagina op de webpagina van de Scapino klantenservice, is de Scapino klantenservice ook per telefoon te bereiken. Het nummer van de Scapino klantenservice is 0800 7227466. Hiernaast kunt u de Scapino klantenservice ook bereiken door de mailen naar klantenservice@scapino.nl. De medewerkers van de Scapino klantenservice zullen u zo snel mogelijk een reactie sturen.

Contact met Scapino

Openingstijden Scapino klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Scapino klantenservice

Contact met ScapinoNummer
Algemeen0800 - 722 74 66

Overige contactmogelijkheden Scapino klantenservice

Scapino opzeggen

Scapino direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/scapino.

Scapino ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Scapino? Laat ons je ervaring met Scapino weten!
Beoordeel Scapino

Adres Scapino klantenservice

Industrieweg 28
Assen

Laat ons je ervaring met de Scapino klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Scapino klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Scapino Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Scapino klantenservice?