VanHaren

 klantenservice

Over VanHaren

VanHaren is een Nederlandse keten van schoenenwinkels. Het bedrijf is ontstaan toen Ivo van Haren in 1929 begon met het maken van schoenen in Waalwijk. Zijn eerste winkel opende hij in de Hoogstraat in Rotterdam. Het bedrijf kwam in zwaar weer door de Tweede Wereldoorlog, en wanneer deze was afgelopen kwam de productie maar langzaam op gang. Met heel wat improvisatie slaagde het bedrijf erin om weer succesvol te worden en heeft in de jaren ’70 al ruim 100 filialen in het gehele land. In 1985 werd VanHaren overgenomen door het Duitse Deichmann Schuhe, waarna VanHaren in begin jaren ’90 stopte met het produceren van haar eigen schoenen. Vanaf dat moment werd de collectie gezamenlijk ingekocht met Deichmann. Anno 2015 heeft VanHaren 143 filialen in Nederland en kan zij zich tot één van de marktleiders in Nederland op het gebied van schoenen rekenen.
Het assortiment van VanHaren is zeer gevarieerd. Zij wil voor iedere gelegenheid een passende schoen bieden. Door de huidige modetrends nauwlettend in de gaten te houden en snel in te kopen kan zij de meest stijlvolle schoenen voor dames, heren en kinderen bieden. Een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding is hierbij een belangrijke kernwaarde voor VanHaren.
Naast haar winkels heeft VanHaren ook een eigen webshop waar zij haar gehele collectie aanbiedt. Hier kunt u gemakkelijk van waar u ook bent bestellen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze binnen 48 uur na de eerstvolgende werkdag bij u afgeleverd. U kunt tevens ervoor kiezen uw bestelling af te halen bij een filiaal van VanHaren. Beide opties zijn geheel kosteloos.
VanHaren heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Beste Webshop in de categorie mode en schoenen, Beste Winkelketen in de categorie schoenen en Beste Werkgever in de categorie retail.

Contact

Indien u vragen heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van VanHaren via telefoonnummer 0900 – 7711177. De klantenservice is van maandag tot en met zondag tussen 8.30 en 20.30 uur bereikbaar, met uitzondering van feestdagen. In het geval dat u liever digitaal contact opneemt met de klantenservice, kun u het contactformulier op de website invullen of een e-mailbericht sturen naar klantenservice@vanharen.nl. De klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, VanHaren is actief op zowel Facebook als Twitter. Natuurlijk kunt u ook altijd de zeer uitgebreide veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Tenslotte kunt u ook uw vragen via de post stellen, dit doet u door uw brief te adresseren aan VanHaren Schoenen B.V., Van Liemptstraat 10, 5145 RB Waalwijk.

Contact met VanHaren

Openingstijden VanHaren klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -21:30
Dinsdag
08:30 -21:30
Woensdag
08:30 -21:30
Donderdag
08:30 -21:30
Vrijdag
08:30 -21:30
Zaterdag
08:30 -21:30
Zondag
08:30 -21:30

Telefoonnummers VanHaren klantenservice

Contact met VanHarenNummer
Algemeen0900 – 7711177

Overige contactmogelijkheden VanHaren klantenservice

VanHaren opzeggen

VanHaren direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vanharen.

VanHaren ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met VanHaren? Laat ons je ervaring met VanHaren weten!
Beoordeel VanHaren

Adres VanHaren klantenservice

van Liemptstraat 10
Waalwijk

Laat ons je ervaring met de VanHaren klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de VanHaren klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel VanHaren Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de VanHaren klantenservice?