Eyewish Opticiens

 klantenservice

Eyewish Opticiens is een landelijke keten van opticiens die brillen en contactlenzen leveren. De winkels bestaan al tientallen jaren en hebben een zo goed als landelijke dekking. U kunt er terecht voor het laten aanmeten van een bril of contactlenzen. Ook kunt u er een bril of contactlenzen aanschaffen wanneer u een recept hebt van de oogarts. Eyewish heeft stylisten in dienst om u te helpen bij het uitzoeken van een bril als u daar prijs op stelt. Uiteraard zijn de optimetristen van Eyewish volledig gecertificeerd om u een bril of contactlenzen aan te meten. U kunt er ook terecht voor reparatie van uw bril of advies over uw bril of lenzen.

Advies op maat voor uw ogen

Bij Eyewish Opticiens ontvangt u persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw ogen. Zo is er verschil tussen harde en zachte contactlenzen. Het hangt van uw voorkeur en uw situatie af welke lenzen het beste geschikt zijn. Het uitzoeken van een bril is iets waar u even goed over na moet denken, u draagt hem immers dagelijks en wilt er natuurlijk wel op uw best uitzien. Samen met de stylist van Eyewish Opticiens kiest u een bril uit die tijdloos is en die u niet na 3 maanden al zat bent omdat hij te zeer een modetrend blijkt te zijn. Steeds meer mensen hebben overigens meerdere brillen zodat zij deze kunnen afwisselen.

Contact

U kunt contact opnemen met de klantenservice van EyewishOpticiens via het gratis telefoonnummer 0800 – 2745001. De openingstijden van de klantenservice staan niet op de website vermeld. U kunt uiteraard ook met vragen, klachten en suggesties terecht in de winkel in uw regio. Ook op andere manieren is Eyewish bereikbaar, zoals via e-mail en sociale media.

Contact met Eyewish Opticiens

Openingstijden Eyewish Opticiens klantenservice

Het is onbekend of de telefonische klantenservice op dit moment is geopend.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Eyewish Opticiens klantenservice

Contact met Eyewish OpticiensNummer
Algemeen0800 – 2745001

Overige contactmogelijkheden Eyewish Opticiens klantenservice

Eyewish Opticiens opzeggen

Eyewish Opticiens direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eyewish opticiens.

Eyewish Opticiens ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Eyewish Opticiens? Laat ons je ervaring met Eyewish Opticiens weten!
Beoordeel Eyewish Opticiens

Adres Eyewish Opticiens klantenservice

Amersfoortsestraat 84-A
3769 AM Soesterberg
Rapportcijfer Eyewish Opticiens klantenservice: 8.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Eyewish Opticiens klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Eyewish Opticiens klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Eyewish Opticiens Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Eyewish Opticiens klantenservice?

8 reviews over “Eyewish Opticiens”

 1. Rapportcijfer: 10

  Ik ben boven op mijn bril gaan zitten waardoor die helemaal krom stond. De heren van Eyewish hebben mijn bril gelukkig binnen een dag weten te herstellen!

 2. Rapportcijfer: 10

  Mijn bril, destijds nog in Duitsland gekocht, bij een goede particuliere opticien was inmiddels aan vervanging toe. Nu zijn er veel ketens hier in NL, niet allemaal deskundig, bij een kom je bij een drogist terecht, mevrouw verkoopt dus handzeep en o jee, een klant voor een bril, hoe moet dit? Gelukkig nooit geweest (een deel van de naam is identiek met het bedrijf Eyewish, waarover ik hier schrijf)…ben wel bij andere bekende “spelers” geweest…maar het voelde nicht echt goed, heeft die persoon wel een opleiding, ervaring? Vandaag bij Eyewish in Den Haag geweest, winkelcentrum Leyweg, geholpen door eigenaar Danny Legue en een zeer enthousiaste MBO student (altijd interessant voor een MBO docent), die ook nog Guido Bril heet! Kortom: top service!! Zeer goed advies en zeer zorgvuldige oogmeting. Eigenlijk schrijf ik niet over aankoopprocessen, maar dit is top. Service net als een particuliere opticien (die altijd veel duurder is, want maar weinig klanten per dag en van die moet je het hebben) voor een concurrerende prijs! Ik weet nu waar ik in de toekomst naar toe ga.

 3. Rapportcijfer: 7.8

  Wij hebben een Eyewish in ons dorp en ik vind de service erg goed, ze meten je ogen en helpen je bij het uitzoeken van een mooi design. Fijne winkel.

 4. Rapportcijfer: 9.6

  Goede winkel voor lenzen, deze bestel ik jaren samen met mijn moeder. Vriendelijke mensen en zeer deskundig.

 5. Rapportcijfer: 7.4

  Bedankt Victor uit Arnhem, ik ben erg blij met de nieuwe bril en ben in andere winkels niet zo goed geholpen. Goede service!!

 6. Rapportcijfer: 7.8

  Ben hier uitstekend geholpen door een vriendelijke meneer. Ze hebben mijn ogen gemeten en op basis van dat rapport hebben we een goede bril kunnen uitzoeken. Uitstekende zaak.

 7. Rapportcijfer: 9.2

  Ben hier goed geholpen voor het vinden van een nieuwe bril en zonnebril op sterkte. Goed advies en ik had het gevoel dat ze echt de tijd voor mij namen.

 8. Rapportcijfer: 7.2

  Afgelopen zaterdag heb ik een bezoek gebracht aan Eyewish winkel in Eindhoven en ik ben zeer goed geholpen. Nu had ik nog een paar vragen en ben ik zeer blij met alle contactgegevens op jullie website. Jullie hebben mij veel tijd bespaard.

  Vriendelijk bedankt en met vriendelijke groet,
  Eegje