Hans Anders

 klantenservice

Over Hans Anders

Hans Anders is een opticienketen in Nederland. De naam Hans Anders is ontstaan doordat meerdere initiatiefnemers van het bedrijf Hans heetten en het oorspronkelijke plan was om het anders te gaan aanpakken in het Nederlandse optiekwezen. De eerste winkel werd geopend in Rotterdam in 1982. Inmiddels heeft de opticienketen meer dan 400 filialen verspreid over alle provincies van Nederland. Ook in België, Vlaanderen en Frankrijk zijn sinds een aantal jaren vestigingen van Hans Anders geopend. In 2013 heeft Hans Anders de Zweedse optiekketen Direkt Optik overgenomen, hierdoor zijn er ook vestigingen in zweden bijgekomen. Er werken ruim 1500 medewerkers bij Hans Anders. Het motto van de opticienketen is: Hans Anders opent je ogen.

Producten en diensten

Hans anders verkoopt verschillende producten die met beter zien en beter horen te maken hebben. U kunt uw producten gemakkelijk online of in een van de filialen kopen. U kunt bij Hans Anders kiezen uit een grote collectie, van eigen merk tot internationale topmerken. Daarnaast zijn er 65 verschillende hoortoestellen en 55 verschillende types lenzen in het assortiment. Op de website vindt u het volledige assortiment van Hans Anders. U kunt de brillen naar keuze online ‘passen’ door een foto te uploaden, ook kunt u de monturen van uw keuze gratis laten opsturen naar een Hans Anders winkel. U kunt daar dan op uw gemak passen. Er werken meer dan 350 gediplomeerde opticiens en audiciens bij Hans Anders die u kunnen helpen om de meest geschikte bril of het beste hoortoestel te kopen. In de winkel kunt u ook een gratis hoortest doen, u kunt hiervoor een afspraak maken via de website.

Contact

De klantenservice van Hans Anders is te bereiken op het telefoonnummer 0800-0075 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur. Aan dit telefoongesprek zijn geen extra kosten verbonden. U kunt gebruik maken van dit telefoonnummer als u vragen heeft over brillen, lenzen, hoortoestellen of als u een afspraak wilt maken voor een gratis hoortest. U kunt uw vraag ook stellen via een contactformulier op de website van Hans Anders. U kunt dan eerst aangeven over welk onderwerp uw vraag gaat, zo wordt u zo snel mogelijk geholpen. Voordat u gebruik maakt van dit contactformulier kunt u het beste via de pagina ‘meest gestelde vragen’ kijken of het antwoord op uw vraag daar al tussen staat. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij een van de winkels van Hans Anders als u klachten, opmerkingen of vragen heeft. Hans Anders is ook actief op Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Hans Anders.

Contact met Hans Anders

Openingstijden Hans Anders klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hans Anders klantenservice

Contact met Hans AndersNummer
Algemeen0800 - 00 75

Overige contactmogelijkheden Hans Anders klantenservice

Hans Anders opzeggen

Hans Anders direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hans anders.

Hans Anders ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hans Anders? Laat ons je ervaring met Hans Anders weten!
Beoordeel Hans Anders

Adres Hans Anders klantenservice

Papland 21
Gorinchem
Rapportcijfer Hans Anders klantenservice: 6

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Hans Anders klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Hans Anders klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hans Anders Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hans Anders klantenservice?

5 reviews over “Hans Anders”

 1. Rapportcijfer: 8

  we willen karen ket graag in burgum houden net als andere klanten

 2. Rapportcijfer: 8

  11 min in de wacht voor klantenservice van hans anders toen maar opgehangen ivm te hoge kosten

 3. Rapportcijfer: 2

  Goed bedoeld, aardige medewerkster maar resultaat bedroevend: op 15/12 bril besteld en betaald, niet terug te vinden in mijn hans anders, 088 gebeld kwartier in de wacht , bestelling zou dubbel zijn ingegeven/besteld , zou veranderd worden en bril zou klaar zijn, bestelling 31460704 echter ( nog )geen bericht ontvangen !!! Beetje teleurstellend allemaal, zie graag een oplossing tegemoet. Mvg.

 4. Rapportcijfer: 10

  Al jaren ga ik naar Hans Anders voor mijn brillen, omdat mijn gehoor achteruit is gegaan heb ik nu ook een gehoorapparaat genomen. Het is wel enorm wennen, maar ik heb een prettig model én ik hoor veel meer!