Gemeente Aa en Hunze

 klantenservice

Over Gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze ligt in het noordoosten van Drenthe. De naam verwijst naar de twee rivieren, u raadt het al: de Aa en de Hunze, die door de gemeente heen stromen. In totaal telt de gemeente bijna 26,000 inwoners en heeft het een oppervlakte van zo’n 280 vierkante kilometer. De gemeente bestaat in deze vorm nog niet zo lang, namelijk pas sinds 1998. Dit omdat in dat jaar de voormalige gemeentes Rolde, Gasselte, Gieten en Anloo zijn samengevoegd.

Mijn Aa en Hunze

Op de website heeft de gemeente Aa en Hunze het zo makkelijk mogelijk gemaakt voor haar inwoners en bezoekers. Zo bestaat een deel van de klantenservice uit het persoonlijke ‘Mijn Aa en Hunze’. Rechtsboven kunt u met een druk op de knop inloggen op uw persoonlijke pagina, na het invoeren van uw Digi-D code. Hier vindt u veel informatie over uw gegevens en uw overheidsinstelling.

Klantenservice van Gemeente Aa en Hunze

Mocht u meer willen weten over een situatie in uw gemeente, een afspraak willen maken of een gemeentemedewerker spreken? Dan kunt u het beste bellen naar het telefonische klantenservice team van de gemeente Aa en Hunze. U kunt bellen naar het 6-cijferige telefoonnummer 14 05 92.  Het nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 ’s middags. Als u vanuit het buitenland belt is alleen het nummer 0592 26 77 77 bereikbaar, op dezelfde uren.

Ook online kunt u al veel regelen. Zoals het maken van een afspraak, het aanvragen van verschillende vergunningen of het melden van een verhuizing binnen de gemeente. Op de website staat een overzicht van alle formulieren met zaken die u online kunt regelen en waarvoor een bezoek aan het gemeentehuis dus niet nodig is.

Mocht u het sociaal team willen spreken, dan zijn daar aparte contactgegevens voor. Zo kunt u het beste op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 bellen naar 0592 26 34 68 om een medewerker te spreken. Heeft u een langere vraag met minder spoed, dan kunt u ook mailen naar sociaalteam@aaenhunze.nl.

Bezoek

Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen op het gemeentehuis, om zaken direct en snel af te handelen. Het adres is: Spiekersteeg 1, 9461 BH Gieten. Hieronder ziet u een overzicht van de openingstijden van het gemeentehuis. Let hier goed op voor uw bezoek.

Maandag: 8.30 tot 12.30 uur

Dinsdag: 8.30 tot 12.30 uur

Woensdag: 8.30 tot 16.00 uur

Donderdag: 8.30 tot 19.00 uur (Avondopenstelling geldt alleen voor het aanvragen en afhalen van een paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs en uittreksels uit de BRP)

Vrijdag: 8.30 tot 12.30 uur

Meldingen en Klachten

Mocht u ontevreden zijn over een beslissing, procedure of een gemeentemedewerker dan is het uw recht om het de gemeente te laten weten. De klantenservice van gemeente Aa en Hunze zal zo goed mogelijk proberen u bij te staan en de dienstverlening te verbeteren. Voor klachten kunt u uw brief richten aan:

Gemeente Aa en Hunze

Juridische Zaken

Postbus 93

9460 AB Gieten

Contact met Gemeente Aa en Hunze

Openingstijden Gemeente Aa en Hunze klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Aa en Hunze klantenservice

Contact met Gemeente Aa en HunzeNummer
Algemeen14 0592

Overige contactmogelijkheden Gemeente Aa en Hunze klantenservice

Gemeente Aa en Hunze opzeggen

Gemeente Aa en Hunze direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente aa en hunze.

Gemeente Aa en Hunze ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Aa en Hunze? Laat ons je ervaring met Gemeente Aa en Hunze weten!
Beoordeel Gemeente Aa en Hunze

Adres Gemeente Aa en Hunze klantenservice

Spiekersteeg 1
Gieten

Laat ons je ervaring met de Gemeente Aa en Hunze klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Aa en Hunze klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Aa en Hunze Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Aa en Hunze klantenservice?