Gemeente Almelo

 klantenservice

Over de gemeente Almelo

De gemeente Almelo is een stad en een gemeente gelegen in de Nederlandse regio Twente, in de stad Overijssel. De gemeente Almelo is ontstaan in 1914, toen de Ambt Almelo en de stad Almelo fuseerden. Op dit moment telt de gemeente Almelo zo’n 72.000. De inwoners van Almelo gaan doorgaans door het leven als Almeloërs. De gemeente Almelo bestaat echter niet enkel uit de stad Almelo, de gemeente bestaat namelijk ook uit de kernen Aadorp, Bornerbroek en Mariaparochie. Omdat Almelo in de regio Twente  spreken veel mensen uit Almelo een Nedersaksisch dialect, het Twents. De burgemeester van de gemeente Almelo is op dit moment Willem (W.P.M.) Urlings. De stad Almelo is opgedeeld in een aantal wijken, namelijk in de wijken De Riet, Binnenstad, Sluitersveld, Noorderkwartier, Nieuwstraat-Kwartier, Wierdensehoek, Hofkamp, Ossenkoppelerhoek, Schelfhorst, Aadorp, Bornerhoek, en Windmolenhoek. Heeft u meer vragen over praktische zaken met betrekking tot de gemeente Almelo? Neem dan contact op met de gemeente Almelo klantenservice. De medewerkers van deze klantenservice zullen u zo goed mogelijk te woord staan en al uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Geschiedenis van de gemeente Almelo

Almelo bestaat al een behoorlijk lange tijd. Almelo ontstond namelijk in de middeleeuwen stamde af van de woorden aa en lo. De aa verwijst naar de Almelose Aa en de lo is een bos, nabij hedendaags Almelo. Almelo heeft al sinds ongeveer 1420 stadsrechten. Almelo heeft nooit een stadsmuur gehad, maar had op een gegeven moment wel muur. Ook had de gemeente Almelo had ook een landhuis, Huis Almelo. Huis Almelo is al sinds de bouw van het huis Almelo in handen van dezelfde familie, de familie Van Rechteren Limburg. De gemeente Almelo heeft dus een interessante geschiedenis. Heeft u echter meer vragen over de geschiedenis? Of heeft u andere vragen met betrekking tot de gemeente Almelo, neem dan vooral contact op met de gemeente Alkmaar klantenservice. Medewerkers van de gemeente Alkmaar klantenservice kunnen u helpen met veel verschillende soorten vragen met betrekking tot de gemeente Almelo.

Gemeente Alkmaar klantenservice

Net zoals vele winkels en andere bedrijven, is het ook voor de gemeente Almelo van belang dat mensen bij hen terecht kunnen voor vragen. Daarom heeft de gemeente Almelo ook een goedlopende klantenservice, gemeente Alkmaar klantenservice. Deze klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken. U kunt natuurlijk langsgaan op het stadhuis, hier zijn namelijk ook medewerkers van de gemeente Alkmaar klantenservice aanwezig. Het stadhuis van Almelo is te vinden op Stadhuisplein 1, te Almelo. Hiernaast kunt u de gemeente Alkmaar klantenservice bereiken via Twitter, via @Gemeente_Almelo. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gemeente Alkmaar klantenservice te bereiken per telefoon, namelijk via het nummer 0546 54 11 11.

Contact met Gemeente Almelo

Openingstijden Gemeente Almelo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Almelo klantenservice

Contact met Gemeente AlmeloNummer
Algemeen0546 - 54 11 11

Overige contactmogelijkheden Gemeente Almelo klantenservice

Gemeente Almelo opzeggen

Gemeente Almelo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente almelo.

Gemeente Almelo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Almelo? Laat ons je ervaring met Gemeente Almelo weten!
Beoordeel Gemeente Almelo

Adres Gemeente Almelo klantenservice

Stadhuisplein 1
Almelo

Laat ons je ervaring met de Gemeente Almelo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Almelo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Almelo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Almelo klantenservice?