Gemeente Alphen-Chaam

 klantenservice

Over de gemeente Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam is een kleine gemeente in de provincie Noord-Brabant. Op moment heeft de gemeente zo’n 10.000 inwoners. Het is dus echt een zeer kleine gemaakte. De gemeente is nog niet zo oud, het is namelijk pa sop 1 januari 1997 ontstaan. Toen zijn verschillende andere gemeenten namelijk samengevoegd: Alphen en Riel, Chaam en Nieuw-Ginneken. De hoofdplaats van de gemeente Alphen-Chaam is de plaats Alphen. Naast Alphen bestaat de gemeente Alphen-Chaam uit een aantal dorpen, namelijk de dorpen Bavel, Chaam, Galder, Strijbeek en Ulvenhout. De gemeente bevat ook een grote hoeveelheid buurtschappen, te weten: Anneville, Balleman, Boshoven, Couwelaar, Alphen-Oosterwijk, Boslust, Dassemust, Geersbroek, Chaamdijk, Druisdijk, Grazen, Heikant, Ginderdoor, Heerstaaien, Het Sas, Hondseind, Kalishoek, Houtgoor, Klooster, Kwaalbrug, Leg, Looneind, Meijsberg, Rakens, Snijders-Chaam, Terover, Nostel, Veenweg en als laatste ’t Zand. Voorheen bestond het buurtschap Goedentijd ook nog in Alphen, echter door de fusie van verschillende gemeenten is het buurtschap Goedentijd helemaal opgenomen in Alphen en bestaat het daardoor niet meer als een apart buurtschap. Op dit moment is Joerie Minses de burgemeester van de gemeente Alphen-Chaam. Heeft u nog vragen over de gemeente Alphen-Chaam? Neem dan contact op met de gemeente Alphen-Chaam klantenservice.

De naam van Alphen-Chaam

De naam Alphen-Chaam is afgeleid uit de namen van de twee meest belangrijke dorpen uit de gemeente Alphen-Chaam, het drop Alphen en het dorp Chaam. Er is wel nagedacht over een alternatieve historische naam in plaats van een “simpele” samenvoeging van twee dorpsnamen, maar uiteindelijk bleek het te lastig om een historische naam voor het land van Alphen-Chaam te vinden. Er is gewoonweg niet zo veel gebeurd, historisch gezien. Daarom werd besloten om het toch maar te houden bij een simpele “Alphen-Chaam” in plaats van een “moeilijkere” historische naam. Heeft u vragen over het besluit om toch de gemeente Alphen-Chaam de naam “Alphen-Chaam” te geven? Neem dan eens contact op met de gemeente Alphen-Chaam klantenservice, misschien kunnen zij u hier wel meer informatie over geven.

Gemeente Alphen-Chaam klantenservice

Het is voor de gemeente Alphen-Chaam erg belangrijk dat hun inwoners weten voor welke service de gemeente Alphen-Chaam er allemaal kan zijn vuur hun inwoners. Daarom hebben ze een goedlopende klantenservice opgezet, de gemeente Alphen-Chaam klantenservice. Deze klantenservice is op een aantal manieren te bereiken. De meest gemakkelijke manier om in contact te komen met de gemeente Alphen-Chaam klantenservice is door langs te gaan op het gemeentehuis. Het gemeentehuis staat op Willibrodplein 1. Hiernaast kunt u ook bellen naar de gemeente Alphen-Chaam klantenservice op 013-5086666 en mailen naar info@alphen-chaam.nl. Er zijn dus een aantal verschillende manieren waarop u de gemeente Alphen-Chaam klantenservice kunt bereiken.

Contact met Gemeente Alphen-Chaam

Openingstijden Gemeente Alphen-Chaam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -19:30
Dinsdag
09:00 -12:00
Woensdag
09:00 -12:00
Donderdag
09:00 -12:00
Vrijdag
09:00 -12:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Alphen-Chaam klantenservice

Contact met Gemeente Alphen-ChaamNummer
Algemeen013 - 508 66 66

Overige contactmogelijkheden Gemeente Alphen-Chaam klantenservice

Gemeente Alphen-Chaam opzeggen

Gemeente Alphen-Chaam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente alphen-chaam.

Gemeente Alphen-Chaam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Alphen-Chaam? Laat ons je ervaring met Gemeente Alphen-Chaam weten!
Beoordeel Gemeente Alphen-Chaam

Adres Gemeente Alphen-Chaam klantenservice

Willibrordplein 1
Alphen (NB)

Laat ons je ervaring met de Gemeente Alphen-Chaam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Alphen-Chaam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Alphen-Chaam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Alphen-Chaam klantenservice?